Forza Horizon 5 nasıl modifiye yapılır?

Luzi10

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Forza Horizon 5'te aracımı nasıl modifiyeli yaparım? Hızını klasını yükseltmek istiyorum. Güzel arabalarım var ama spoiler falan takıp, motorunu yükseltip X class yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Evlerinizde veya festival merkezlerinde yapabilirsiniz.

Hazır ayarlar bul kısmından direkt X klasmanına getirebilirsiniz başka oyuncuların yaptığı ayarları kullanarak. Kendiniz de yapabilirsiniz ama X’e çıkan arabaları X’e çıkarmak kendin yaparsan biraz zor.

Hazır ayarlar bul kısmından direkt X klasmanına getirebilirsiniz başka oyuncuların yaptığı ayarları kullanarak. Kendiniz de yapabilirsiniz ama X'e çıkan arabaları X'e çıkarmak kendin yaparsan biraz zor.

Diğer oyuncuların yaptığını bulmam için server ile aramda bir bilgi akışı olması lazım sanırsam, oyunda orijinal değil ondan dolayı diğer oyunculara da, diğer oyuncuların yaptığı modifiye düzenlerine de, diğer oyuncuların yaptığı araba tasarımlarına da erişemiyorum. Hazır ayarlar çalıştı.

Diğer oyuncuların yaptığını bulmam için server ile aramda bir bilgi akışı olması lazım sanırsam, oyunda orijinal değil ondan dolayı diğer oyunculara da, diğer oyuncuların yaptığı modifiye düzenlerine de, diğer oyuncuların yaptığı araba tasarımlarına da erişemiyorum. Hazır ayarlar çalıştı.
O zaman kendiniz yapmalısınız. YouTube’da vardır arabaya göre nasıl X yapılacağı.

Oyunda kendin arabayı modifiye edebilmen için öncelikle bir oyuncu evinde veya festival merkezinde olman gerekiyor. Sonra aşağıdaki ekte görebileceğin üzere sol üstteki upgrades & tuning bölümüne girmen gerek.

1725473136880.png

Önüne gelen ekranda Custom Upgrade yazan yere girerek burada aracını kendi istediğin gibi modifiye edebilirsin.

1725473168026.png

Ekran görüntüsü 2024-09-04 210619-min.png

Her bir bölümde arabanın hangi kısımları olduğu yazar. Misal şuan ekteki bölümde engine yazıyor, motor modifikasyonunu buradan yapabilirsin. Aracına daha ince ayar yapmak için ise yine ekteki bölümde sağ üstteki custom tuning bölümüne girebilirsin.
1725473345010.png

1725473356470.png

Eğer işine yaradıysa çözüm olarak işaretlemeni rica edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı