İnternetten birkaç video izledim, hepsi benzer şeyleri yapıyorlardı düzeltmek için fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. Bir farklılık var mı diye kontrol ettiğimde onlar Teredo'yu düzeltirken "netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter" yazdıklarında;
Efendim kusura bakmayın okuldu şuydu buydu derken size zamanında ulaşamadım. Şu anda oynayamadığım Online oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum, sanırım internet sağlayıcısından dolayı kaynaklanıyordu başka bir internete geçtiğimde hala "teredo bulunamadı" yazsa da düzeldi. Size ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum tekrardan kusura bakmayın.
İnternetten birkaç video izledim, hepsi benzer şeyleri yapıyorlardı düzeltmek için fakat hiçbiri sorunumu çözmedi. Bir farklılık var mı diye kontrol ettiğimde onlar Teredo'yu düzeltirken "netsh interface teredo show state teredo-parameter" yazdıklarında;
Arkadaşlar öncelikle CMD'yi yönetici olarak açıyoruz. Daha sonra verdiğim kodları sırası ile CMD'ye girip Enter tuşuna basıyoruz. netsh interface Teredo set state disable Bu kodu yazdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar CMD'yi yönetici olarak açıyoruz. Sırasıyla aşağıdaki kodları...
Arkadaşlar öncelikle CMD'yi yönetici olarak açıyoruz. Daha sonra verdiğim kodları sırası ile CMD'ye girip Enter tuşuna basıyoruz. netsh interface Teredo set state disable Bu kodu yazdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar CMD'yi yönetici olarak açıyoruz. Sırasıyla aşağıdaki kodları...
Bu çözümde olmadı. Büyük ihtimalle sorun "netsh interface Teredo show state Teredo-Parameter" yazdığımda bende farklı onlarda farklı bir yazının çıkması.