Forza Horizon 5 oynarken R3 3200G'li sistemin ekranı siyahlaştı

Daha fazla  
Arkadaşlar yan sistemim de Forza 5 oynarken sistemimde ufak darboğaz olduğu için ayar yapayım dedim. Ekran kartı odaklı ayarları Ultra diğerlerini yüksek de. Bıraktım fakat tam bir ayarı Ultra yaparken sistem kilitlendi ve siyah ekran verdi. 6 saniye falan sonra ekran geri geldi ve AMD programında sorun bildir falan dedi. İlk sistem mi kaldırmadı dedim ama oyunu geri açtım ve yaptığım ayarlarla oyuna geri girdim. FPS 55-70 arasıydı. Yani çatır çatır oynatıyordu. Bayağı bir gezdim haritada atma falan yapmadı. AMD ekran kartlarındaki kronik olan bir sorun yemiş olabilir miyim?

Sistem.
Ryzen 3 3200G.
A320M-F anakart.
RX 570 8 GB. (23.9.2 driver kurulu güncel)
2x8 16 GB RAM.

Kronik WattMan sorunu sanırım, onda da bu tarz siyah ekran yaşanıyordu.

Bende öyle düşünüyorum kaldırmayacak bir sistemde değil ortalama bir sistem zaten yüksek Ultra ayarlarda 60FPS aldı kaldırmayacağını düşünmüyorum bende WattMan olarak düşünüyorum yeni driver zaten düzelir umarım.

DDU deneyebilirsiniz, geçici olarak çözüyordu sorunu sanırım. Onun haricinde ne yazık ki bu konuda bilgim yok.

3 yıldır var RX 570 bende yan bilgisayar zaten sık sık kullanıyorum arada 3yıldır bende 2 defa denk geldim ana bilgisayarım zaten 1660 Ti'lı hocam ödev için falan kullanıyorum RX570'li sistemi WattMan hiç yaşamadık bu sistem de o yüzden sordum alışkın değiliz sanırım en şanslı RX kartlardan biri bende: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…