Kesinlikle çok avantajlı. Aldık bakalım sağ olun.
Hocam umarım 1 aylık almamışsındır. Diğer ay zam gelirse tadı damağında kalabilir
Kesinlikle çok avantajlı. Aldık bakalım sağ olun.
Kesinlikle çok avantajlı. Aldık bakalım sağolun.
Aktarım kesin olarak yok bunu bilerek Steam'den al.Hocam ben şahsen oyunları Steam üzerinden oynamayı seviyorum nedeni yok. Şimdi deneme amaçlı bir aylık aldım. Daha sonrasında Steam'den satın alırım. Aktarım olup olmadığını bizzat denemiş olarak bu konuya yazıcam.
Hayırlı olsun. Forza Horizon 5, 4'e kıyasla (kendi düşüncem) grafikler bayağı gelişmiş, otoban büyümüş ve kalınlaşmış rahat rahat basabiliyorsunuz, güzel arabalar gelmiş ( Taycan ve M8 favorim ) arabaların sesleri daha gerçekçi olmuş ve arabayı modifiye ederken gaz verebilmek en çok hoşuma giden özelliği oldu. Egzozları denerken sesini duymak için gir çık yapmak berbat bir olaydı. Bir de Gece süresi uzasa tadından yenmez. Gece çok kısa sürüyor. Yine de Forza Horizon serisi en güzel oyun serisi olabilir![]()
Ona o kadar para vereceğinize 13 aylık game pass alırsınız hem forza 4-5 oynar hem de diğer oyunları oynarsınız.389 TL şu an Steam'de alınır mı sizce??
Hocam 1 aylık almamışsındır derken zaten alırken 1 aylık almıyor muyuz? Yoksa 1 aylık almak dediği alıp yinelenen ödemeyi kapatmak mı oluyor anlamadım. Bende de var da zam gelince etkilenmemek için ne yapmam lazım onu anlamaya çalışıyorum şu an.Hocam umarım 1 aylık almamışsındır. Diğer ay zam gelirse tadı damağında kalabilir![]()
1 Aylık ve 1 Yıllık adı altında iki seçenek var Game Pass alırken.Hocam 1 aylık almamışsındır derken zaten alırken 1 aylık almıyor muyuz? Yoksa 1 aylık almak dediği alıp yinelenen ödemeyi kapatmak mı oluyor anlamadım. Bende de var da zam gelince etkilenmemek için ne yapmam lazım onu anlamaya çalışıyorum şu an.
Teşekkürler.1 Aylık ve 1 Yıllık adı altında iki seçenek var Game Pass alırken.
"Eğer zam gelmeden 1 yıllık paket alırsanız, zam geldiğinde zamdan etkilenmeden hala önceki fiyatı ödersiniz" demek istedi arkadaş.
Hocam 1 aylık almamışsındır derken zaten alırken 1 aylık almıyor muyuz? Yoksa 1 aylık almak dediği alıp yinelenen ödemeyi kapatmak mı oluyor anlamadım. Bende de var da zam gelince etkilenmemek için ne yapmam lazım onu anlamaya çalışıyorum şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.