Forza Horizon 5 - Standard Edition 389 TL'ye alınır mı?

Kesinlikle çok avantajlı. Aldık bakalım sağolun.

Hayırlı olsun. Forza Horizon 5, 4'e kıyasla (kendi düşüncem) grafikler bayağı gelişmiş, otoban büyümüş ve kalınlaşmış rahat rahat basabiliyorsunuz, güzel arabalar gelmiş ( Taycan ve M8 favorim ) arabaların sesleri daha gerçekçi olmuş ve arabayı modifiye ederken gaz verebilmek en çok hoşuma giden özelliği oldu. Egzozları denerken sesini duymak için gir çık yapmak berbat bir olaydı. Bir de Gece süresi uzasa tadından yenmez. Gece çok kısa sürüyor. Yine de Forza Horizon serisi en güzel oyun serisi olabilir🤠

Hayırlı olsun. Forza Horizon 5, 4'e kıyasla (kendi düşüncem) grafikler bayağı gelişmiş, otoban büyümüş ve kalınlaşmış rahat rahat basabiliyorsunuz, güzel arabalar gelmiş ( Taycan ve M8 favorim ) arabaların sesleri daha gerçekçi olmuş ve arabayı modifiye ederken gaz verebilmek en çok hoşuma giden özelliği oldu. Egzozları denerken sesini duymak için gir çık yapmak berbat bir olaydı. Bir de Gece süresi uzasa tadından yenmez. Gece çok kısa sürüyor. Yine de Forza Horizon serisi en güzel oyun serisi olabilir🤠

FH5 de egzoz sesleri için çok detaylı çalışıldı, araçların gerçek hayattaki sesleri için araçlar getirtilip egzozlarına, motorlarına, şanzımanlarına hassas mikrofonlar koyup birçok ses kaydettiler. Sağlam mühendislik çalışması var yani seslerde.

Forza 5 alınır ve evet forza 4 e göre gözle görülür grafik farkı var. Böyle daha net ve tok bir ton var buda gerçekçilik katıyor. Yine araba sesleri atmosferde güzel. Ben genelde güney amerika atmosferini seviyorum. Sürüş gerçekci sesler gerçekçi grafikler güzel ancak fiyatı artık baya tuzlu. Şuan en sade hali 300 küsür tl iken ben preimum halini 300 küsür tlye almıştım.. Çok üzüntü verici..

Hocam umarım 1 aylık almamışsındır. Diğer ay zam gelirse tadı damağında kalabilir :D
Hocam 1 aylık almamışsındır derken zaten alırken 1 aylık almıyor muyuz? Yoksa 1 aylık almak dediği alıp yinelenen ödemeyi kapatmak mı oluyor anlamadım. Bende de var da zam gelince etkilenmemek için ne yapmam lazım onu anlamaya çalışıyorum şu an.

Hocam 1 aylık almamışsındır derken zaten alırken 1 aylık almıyor muyuz? Yoksa 1 aylık almak dediği alıp yinelenen ödemeyi kapatmak mı oluyor anlamadım. Bende de var da zam gelince etkilenmemek için ne yapmam lazım onu anlamaya çalışıyorum şu an.
1 Aylık ve 1 Yıllık adı altında iki seçenek var Game Pass alırken.

"Eğer zam gelmeden 1 yıllık paket alırsanız, zam geldiğinde zamdan etkilenmeden hala önceki fiyatı ödersiniz" demek istedi arkadaş.

Hocam mesela ben 3 yillik aldim. Bununla ilgili konu açilmiş olmasi lazim. Yarin gunduz gozuyle atabilirim.

Olay şu Xbox Live Gold aliyorsunuz ornek olarak 2 yillik. 300TL tutuyor. Sonra 1 aylik Game Pass Ultimate aliyoruz. 2 yil + 1 ay Game Pass Ultimate sahibi oluyoruz. 2025e kadar para odemiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı