Forza Horizon 5 Standart Edition zevk verir mi?

serdar_gs

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Steam yaz indirimleri kapsamında Forza Horizon 5 Standart Edition sürümü satın aldım iniyor daha önce yine indirimle Forza Horizon 4 Ultimate Edition alıp oynamıştım üstüne birde nüfus panoları ve hızlı seyehat açıp tüm arabalar haritalar herşey açık toplamda 107 saat oynayıp sıkılmıştım zevki kaçtı o şekilde. Bu sefer standart sürüm alayım dedim Premium sürümüne 500 lira vermek istemedim. Biraz araştırdım Premium sürümde ekstra harita ve bazı arabalar falan veriyor herhalde?

Standart sürüm ile sıfırdan başlayacağım nelerin eksikliğini çekerim erişemeyeceğim neler olacak bunları daha sonra alsam olur mu? Bu şekilde zamanla çoğu aracı alabilir miyim zevkli olur mu? Öyle günlük 8-10 saat oynayacak değilim ara sıra bir kaç saat takılırım ilk zamanlar belki biraz daha fazla oynarım. Teşekkürler.

Hot Wheels, Off Road DLC'lerine erişemeyeceksiniz. Onun dışında bayağı araç var Standart sürüme dahil olmayan. Standart elbette zevk verir. Ben standart ile bayağı oynadım.

Hocam gayet verir. Zaten oynadıkça para yükseliyor. Değmez 500 TL'ye. Bence 4'teki gibi güzel yolları olmadığından çok zevkli değil.

Aynı oyunun daha kötüsüne 300 lirayı boşa vermişsin. 4 sarmadıysa 5 hiç sarmaz.
Can sıkıntısı birazda bunda takılayım dedim FH4'te haritada panoları açtıktan ve yarışları bitirdikten sonra sıkmaya başladı. FH5 ile yeni yarışlar ve panoları zamanla açarak biraz vakit geçireyim dedim hocam.

Hot Wheels, Off Road DLC'lerine erişemeyeceksiniz. Onun dışında bayağı araç var Standart sürüme dahil olmayan. Standart elbette zevk verir. Ben standart ile bayağı oynadım.
Hot Wheels ve Off Road şu an için aciliyetim yok standart haritada ki yarışlar, etkinlikler vs bittikten sonra veya bir süre sonra alırım belki. Peki Premium sürümde ki araçları Standart sürümde alma şansımız yok mu?

Hocam gayet verir. Zaten oynadıkça para yükseliyor. Değmez 500 TL'ye. Bence 4'teki gibi güzel yolları olmadığından çok zevkli değil.
Aynen şu an dip fiyattan alıp biraz oynayıp bir bakayım dedim. En azından yeni bir haritada yeni yarışlar yapacağım trafikte sağdan akıyormuş Teşekkürler yorum için.

Zam gelmeden önce 300 tlye premium almıştım. Fiyatının hakkını veriyor. Bedava arabalar, yeni çıkan dlcler bedava ve her hafta üçlü şans çarkı da veriyor.
Şuan ki fiyatı premium hak eder mi bilmiyorum ama forza 5 kaliteli bir oyun. Gamepassci değilseniz almanızı tavsiye ederim.

Biraz deneyimledikten sonra DLC ve araç paketlerini alırım belki Game Pass yok bende kullanmıyorum genelde Steam kullanıyorum hocam yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…