serdar_gs
Megapat
Daha fazla
Herkese merhaba. Steam yaz indirimleri kapsamında Forza Horizon 5 Standart Edition sürümü satın aldım iniyor daha önce yine indirimle Forza Horizon 4 Ultimate Edition alıp oynamıştım üstüne birde nüfus panoları ve hızlı seyehat açıp tüm arabalar haritalar herşey açık toplamda 107 saat oynayıp sıkılmıştım zevki kaçtı o şekilde. Bu sefer standart sürüm alayım dedim Premium sürümüne 500 lira vermek istemedim. Biraz araştırdım Premium sürümde ekstra harita ve bazı arabalar falan veriyor herhalde?
Standart sürüm ile sıfırdan başlayacağım nelerin eksikliğini çekerim erişemeyeceğim neler olacak bunları daha sonra alsam olur mu? Bu şekilde zamanla çoğu aracı alabilir miyim zevkli olur mu? Öyle günlük 8-10 saat oynayacak değilim ara sıra bir kaç saat takılırım ilk zamanlar belki biraz daha fazla oynarım. Teşekkürler.
Standart sürüm ile sıfırdan başlayacağım nelerin eksikliğini çekerim erişemeyeceğim neler olacak bunları daha sonra alsam olur mu? Bu şekilde zamanla çoğu aracı alabilir miyim zevkli olur mu? Öyle günlük 8-10 saat oynayacak değilim ara sıra bir kaç saat takılırım ilk zamanlar belki biraz daha fazla oynarım. Teşekkürler.