Forza Horizon 5 Ultimate alınır mı?

Dostum sepete eklediğin iki oyunda güzel oyunlar pişman etmez. FH4 aktiflik konusunda gayet iyi merak etme. Kendi başına araba simülasyonu gibi sürmeyi planlıyorsan FH4 haritası daha iyi.

FH4'ü 325 saat oynadım, sonrasında FH5 Premium aldım. Nedenini çözemedim ama beni sarmadı 4 gibi. 4'ün harita çeşitliliği, müzikleri, online'ı daha güzel ama 5'in de araba çeşitliliği, grafik gelişimi, modifiye seçenekleri daha güzel. Yalnız bir hocamın da dediği gibi bugları mevcut az da olsa. Ve oyunun yapımcısı olan Turn10Studios kadar iğrenç başka bir firma görmedim. Sebepsiz ban atmalar, biletlere hiç geri dönmemeler falan. Karar yine sizin. Tabi ilerde daha iyi bir pc dizersem 5'i arkadaşlarımla oynarım, orası aynı.

Forza 5 haritası güzel degil standart sürüm alabilirsiniz.

Ben de almayı düşünüyorum ama Forza horizon 6 yakınlarda çıkar mı ?

Dostum sepete eklediğin iki oyunda güzel oyunlar pişman etmez. FH4 aktiflik konusunda gayet iyi merak etme. Kendi başına araba simülasyonu gibi sürmeyi planlıyorsan FH4 haritası daha iyi.
Hocam bugün aldım, yükleniyordu en son. Pazartesi günü introsuyla hızlıca oyun içi sürüş ve grafik deneyimleyeceğim. Eğer sarmazsa iade edip fh4 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…