TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #1 Başlıkta yazdığım gibi. Forza Horizon 5 Xbox Game Pass'de var mı? Varsa Xbox Ultimate mi olması lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2021
Başlıkta yazdığım gibi. Forza Horizon 5 Xbox Game Pass'de var mı? Varsa Xbox Ultimate mi olması lazım?
Çözüm Oğuzhan Necip Şahin 9 Kasım 2021 Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz.
Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz.
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 9 Kasım 2021 #2 Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz.
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #3 Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin dedi: Evet oyun Xbox Game Pass'de bulunuyor. Hayır aboneliğin Ultimate olmasına gerek yok. Normal versiyon ile de oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
E Emre Aydemirr Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 134 Çözümler 2 10 Haziran 2023 #4 Mevcut gözüküyor ama oyunu yükle seçeneği yok üzgün surat emojisi koymuşlar. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
eraythekidd Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 merhabalar, gamepass ile forza 5 indirdim çevrimiçi modu oynanabiliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 30 Ağustos 2023 #6 eraythekidd dedi: Merhaba, Game Pass ile Forza 5 indirdim çevrimiçi modu oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor hocam. Artı 0 Eksi
eraythekidd dedi: Merhaba, Game Pass ile Forza 5 indirdim çevrimiçi modu oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor hocam.
eraythekidd Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 TheNoblesT.R dedi: Oynanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi mod kapalı gözüküyor, arkadaşla girmek istiyorum nasıl yapacağım Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Oynanıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi mod kapalı gözüküyor, arkadaşla girmek istiyorum nasıl yapacağım
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 30 Ağustos 2023 #8 eraythekidd dedi: Çevrimiçi mod kapalı gözüküyor, arkadaşla girmek istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam normal modu oynayaim biraz bir şey puanı vardı o bitince açılıyor otomatik. Artı 0 Eksi
eraythekidd dedi: Çevrimiçi mod kapalı gözüküyor, arkadaşla girmek istiyorum nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam normal modu oynayaim biraz bir şey puanı vardı o bitince açılıyor otomatik.