MSI Afterburner'dan baktığımda 7500 MB kullandığı yazıyor. Kartım RX 5700 XT 8 GB.
500 MB VRAM boşta kalıyor. Bu bir problem yaratır mı yoksa normal bir durum mu? Ekran görüntüsünde yüksek olmasının sebebi arkada Google açık müzik dinliyorum.
Şimdi bilgisayarda zaten 500 mb boşta yer varsa güzel, bence değerler son derece iyi görünüyor, normalden de iyi hatta için rahat olsun. Asfalta bir bakıyorum da çok çok iyi görüntü ve 140 fps Daha ne istiyorsun güzel kardeşim.
MSI Afterburner'dan baktığımda 7500 MB kullandığı yazıyor. Kartım RX 5700 XT 8 GB.
500 MB VRAM boşta kalıyor. Bu bir problem yaratır mı yoksa normal bir durum mu? Ekran görüntüsünde yüksek olmasının sebebi arkada Google açık müzik dinliyorum.
Şimdi bilgisayarda zaten 500 MB boşta yer varsa güzel, bence değerler son derece iyi görünüyor, normalden de iyi hatta için rahat olsun. Asfalta bir bakıyorum da çok çok iyi görüntü ve 140 FPS Daha ne istiyorsun güzel kardeşim.