Steam indirimlerinde 500 TL'ye FH5 aldım, ama oyunu iade edip etmeme konusunda çok kararsız kaldım, oyunun grafikleri, araç sesleri FH4'e göre güzel ama haritasını hiç beğenmedim, sizce FH 5 500 TL verilir mi yoksa iade etmeli miyim?
Hocam verilir 1500 tl de verilir fh5 eğer cihazınız iyiyse sizin düşünemeyeceğiniz kadar güzel oyun zevki verir asetto Corsa gibi düşünmeyin hocam 500 liranın kuruşuna kadar değer tavsiye ederim saygılar
Steam indirimlerinde 500 TL'ye FH5 aldım, ama oyunu iade edip etmeme konusunda çok kararsız kaldım, oyunun grafikleri, araç sesleri FH4'e göre güzel ama haritasını hiç beğenmedim, sizce FH 5 500 TL verilir mi yoksa iade etmeli miyim?
Hocam verilir 1500 TL de verilir FH5 eğer cihazınız iyiyse sizin düşünemeyeceğiniz kadar güzel oyun zevki verir Assetto Corsa gibi düşünmeyin hocam 500 liranın kuruşuna kadar değer tavsiye ederim saygılar.