Steam Forza Horizon 5'e 500 TL verilir mi?

Emir50

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte A320M-H.İşlemci:Ryzen 5 5600.Ekran kartı:Asus Tuf Gaming GTX1650.Ram:G.skıll 3200mhz 8x2.Güç kaynağı:Sharkoon SHP650 V2 650 W
Meslek
Öğrenci
Steam indirimlerinde 500 TL'ye FH5 aldım, ama oyunu iade edip etmeme konusunda çok kararsız kaldım, oyunun grafikleri, araç sesleri FH4'e göre güzel ama haritasını hiç beğenmedim, sizce FH 5 500 TL verilir mi yoksa iade etmeli miyim?

Zamanla haritaya alışırsın. Gerçekten, ama gerçekten eğlenerek oynayacaksan neden verilmesin ki.

Hocam verilir 1500 tl de verilir fh5 eğer cihazınız iyiyse sizin düşünemeyeceğiniz kadar güzel oyun zevki verir asetto Corsa gibi düşünmeyin hocam 500 liranın kuruşuna kadar değer tavsiye ederim saygılar

Steam indirimlerinde 500 TL'ye FH5 aldım, ama oyunu iade edip etmeme konusunda çok kararsız kaldım, oyunun grafikleri, araç sesleri FH4'e göre güzel ama haritasını hiç beğenmedim, sizce FH 5 500 TL verilir mi yoksa iade etmeli miyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde yanlayarak Ultra keyif alabilirsin, şahsen 100 saatim var :D

Zamanla haritaya alışırsın. Gerçekten, ama gerçekten eğlenerek oynayacaksan neden verilmesin ki.

Teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde yanlayarak Ultra keyif alabilirsin, şahsen 100 saatim var :D

Çok güzel yanlamışsınız elinize sağlık.

Hocam verilir 1500 TL de verilir FH5 eğer cihazınız iyiyse sizin düşünemeyeceğiniz kadar güzel oyun zevki verir Assetto Corsa gibi düşünmeyin hocam 500 liranın kuruşuna kadar değer tavsiye ederim saygılar.

Oyunun haritası FH4 gibi yeşillik olsa gerçekten mükemmel ama bir de bu sene YKS senem o yüzden çok kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Ben 350'ye almıştım ama çok zaman geçti kesinlikle 500 de eder çok sarıyor Online'i çok sarıyor canım çekti yukleyesim geldi şimdi.

Açık dünyada fazla gezmek sıkabiliyor harita neredeyse boş olduğu için onun dışında horizon açık (online) modu sarıyor.

Haritayı beğenmediysen iade et gitsin kanka. 5'in tek olayı haritası zaten, sevmezsen sarmaz. 4 de daha iyi bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı