Baja bölgesindeki evden mi bahsediyosunuz. Haritanın solundaki?Bir ev satın almanız gerekiyor. Hangisiydi unuttum maalesef. Bir bakın evlere.
Yani istediğim yola seyahat edemiyor muyum? Sadece etkinliklere miİstediğiniz etkinliğe ya da oyunun haritasında işaretli olan alanlara sağ tıkladığınız zaman çıkması lazım normalde.
Örneğin horizon etkinlik alanına sağ tıklayarak deneyin.
Evet hocam. Bir villa. 2 milyon olması lazım.Baja bölgesindeki evden mi bahsediyosunuz. Haritanın solundaki?
Yani istediğim yola seyahat edemiyor muyum? Sadece etkinliklere mi
He onu aldıktan sonra tamam mı oluyor işim?Evet hocam. Bir villa. 2 milyon olması lazım.
E ama bende ev yok şuan onu nasıl açıcam?Evet hocam. Bir villa. 2 milyon olması lazım.
Satın alacaksınız haritada yanına gidip. Ayrıca yola vs. Seyehat edilemiyor diye biliyorum ancak emin değilim.He onu aldıktan sonra tamam mı oluyor işim?
E ama bende ev yok şuan onu nasıl açıcam?
Şuan alıcam da haritada ev gözükmüyor.Satın alacaksınız haritada yanına gidip. Ayrıca yola vs. Seyehat edilemiyor diye biliyorum ancak emin değilim.
Onu almazsanız sadece etkinliklere hızlı seyehat mümkün oluyor. Panolar da bildiğim kadarıyla sadece seyahat ücretini azaltıyor.He onu aldıktan sonra tamam mı oluyor işim?
E ama bende ev yok şuan onu nasıl açıcam?
Eyvallah sağolasın. Biraz daha oynayayım o halde. Çok teşekkürler ikinize deOnu almazsanız sadece etkinliklere hızlı seyehat mümkün oluyor. Panolar da bildiğim kadarıyla sadece seyahat ücretini azaltıyor.
Sokak yarışıyla alakalı bir hikaye var oyunda. Onu bitirince açılacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.