Çözüldü Forza Horizon 5'te Hızlı Seyahat nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dekayt

Decapat
Daha fazla  
Oyunda 50 tane hızlı seyahat panosu var zaten. Hepsini de buldum kırdım ama şuan nasıl istediğim yere hızlı seyahat edeceğim bilmiyorum. Yardımcı olabilicek var mı?

Çözüm
Oyundaki 50 adet hızlı seyahat panosunu bulup kırmanız oyunda dilediğiniz alana hızlı seyahat edebileceğiniz anlamına gelmez. 50 panonun hepsini kırmış olmanız sadece yapılacak olan hızlı seyahat işlemlerinin ücretsiz olmasını sağlar. İstediğiniz yere hızlı seyahat etme özelliğini açabilmeniz için "Buenas Vistas" adlı oyuncu evini satın almanız gerekir. Bu evin fiyatı 2.000.000 CR'dir.

1699211876195.png

Bu evin kilidini nasıl açacağınızı öğrenmek içinse aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Keyifli oyunlar. :)
İstediğiniz etkinliğe ya da oyunun haritasında işaretli olan alanlara sağ tıkladığınız zaman çıkması lazım normalde.

Örneğin horizon etkinlik alanına sağ tıklayarak deneyin.

Bir ev satın almanız gerekiyor. Hangisiydi unuttum maalesef. Bir bakın evlere.
Baja bölgesindeki evden mi bahsediyosunuz. Haritanın solundaki?

İstediğiniz etkinliğe ya da oyunun haritasında işaretli olan alanlara sağ tıkladığınız zaman çıkması lazım normalde.

Örneğin horizon etkinlik alanına sağ tıklayarak deneyin.
Yani istediğim yola seyahat edemiyor muyum? Sadece etkinliklere mi

He onu aldıktan sonra tamam mı oluyor işim?

E ama bende ev yok şuan onu nasıl açıcam?
Satın alacaksınız haritada yanına gidip. Ayrıca yola vs. Seyehat edilemiyor diye biliyorum ancak emin değilim.

He onu aldıktan sonra tamam mı oluyor işim?

E ama bende ev yok şuan onu nasıl açıcam?
Onu almazsanız sadece etkinliklere hızlı seyehat mümkün oluyor. Panolar da bildiğim kadarıyla sadece seyahat ücretini azaltıyor.

Sokak yarışıyla alakalı bir hikaye var oyunda. Onu bitirince açılacak.

Onu almazsanız sadece etkinliklere hızlı seyehat mümkün oluyor. Panolar da bildiğim kadarıyla sadece seyahat ücretini azaltıyor.

Sokak yarışıyla alakalı bir hikaye var oyunda. Onu bitirince açılacak.
Eyvallah sağolasın. Biraz daha oynayayım o halde. Çok teşekkürler ikinize de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı