Çözüldü Forza Horizon 5'te kariyer Game Pass'ten Steam'e geçer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar sonunda denedim. Aynı hesaba kayıtlı olmasına rağmen MC Store'dan Steam'e hesap aktarılmıyor. Sadece bazı istatistikleriniz aktarılıyor.
Evet aktarabilirsin. Xbox hesabınla giriş yapıyorsun zaten Steam'de olan forzayada. En azından FH4 de öyleydi. Burada önemli olan nokta Game Pass hesabındaki oyun kaydını clouda eşitlemen gerek. Sonra Steam hesabına girerken de o hesabı kullanman.

Yanlış bilgi, böyle bir şey yok. Game Pass'te FH4'ü 220 seviyeye kadar çıkarttım ancak hiçbir şekilde Steam'e aktarılmıyor. Çok araştırdım böyle bir şey yok.

Evet aktarabilirsin. Xbox hesabınla giriş yapıyorsun zaten steamde olan forzayada. En azından fh4 de öyleydi.Burda önemli olan nokta gamepass hesabındaki oyun kaydını clouda eşitlemen gerek. Sonra Steam hesabına girerken de o hesabı kullanman.
Maalesef arkadaşım giriş de yapsan saveler eşleşmiyor veya aktarılmıyor. Steam sürümünde giriş yapmak sadece forza horizon 4 ve 5 achievementlerinin xbox profiline anlık olarak aktarılmasına yarıyor. FH4'te de saveler aktarılmıyordu yanlış bilgiyi nereden aldıysan oraya götür bakayım

Evet aktarabilirsin. Xbox hesabınla giriş yapıyorsun zaten steamde olan forzayada. En azından fh4 de öyleydi.Burda önemli olan nokta gamepass hesabındaki oyun kaydını clouda eşitlemen gerek. Sonra Steam hesabına girerken de o hesabı kullanman.
Şurada bilip bilmeden yanlış bilgi verme. Forza Horizon 4'te böyle bir cross platform save yok diye millet kin kustu zaten. Reddit'ten ve oyundan bihaber insanlar gelip şuraya kafasına göre yazmasın. Bizzat FH4'ü her iki platformdan almış birisi olarak söylüyorum ki FH4'de geçiş falan yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı