Çözüldü Forza Horizon 5'te kariyer Game Pass'ten Steam'e geçer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kubilik1

Hectopat
Daha fazla  
Game Pass'teki Forza Horizon 5 kariyerimi Steam'den aldığım Forza'ya aktarabilir miyim?

Çözüm
Arkadaşlar sonunda denedim. Aynı hesaba kayıtlı olmasına rağmen MC Store'dan Steam'e hesap aktarılmıyor. Sadece bazı istatistikleriniz aktarılıyor.
Sanırım anca birimizin denemesiyle kesinleşir bu durum.

Yanlış bilgi, böyle bir şey yok. Game Pass'te FH4'ü 220 seviyeye kadar çıkarttım ancak hiçbir şekilde Steam'e aktarılmıyor. Çok araştırdım böyle bir şey yok.

Maalesef arkadaşım giriş de yapsan saveler eşleşmiyor veya aktarılmıyor. Steam sürümünde giriş yapmak sadece forza horizon 4 ve 5 achievementlerinin xbox profiline anlık olarak aktarılmasına yarıyor. FH4'te de saveler aktarılmıyordu yanlış bilgiyi nereden aldıysan oraya götür bakayım

Şurada bilip bilmeden yanlış bilgi verme. Forza Horizon 4'te böyle bir cross platform save yok diye millet kin kustu zaten. Reddit'ten ve oyundan bihaber insanlar gelip şuraya kafasına göre yazmasın. Bizzat FH4'ü her iki platformdan almış birisi olarak söylüyorum ki FH4'de geçiş falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…