Forza Horizon Serisi vs Need For Speed Serisi

Hangisi?

• Need For Speed Serisi

• Forza Horizon Serisi

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Nfs zamanında güzeldi şimdi de hikaye olarak o kadar iyi değil. Forza oynamadım ama Crew Motorfest oynuyorum yarışları, araba sesleri baya güzel. Sadece gerçek hızda gitmiyoruz sanırım onun dışında iyi.

Forza bence görev yapısı olarak vasat bir oyun ancak biz aramızda otobanda roll yapıp goliath, collosus ve marathon attığımız için bizi daha çok sarıyor. İlaveten oyuna sürekli yeni araba getiriliyor olması bence artı ancak arabaların yarısı görev dışında asla almayacağınız adını dahi duymadığınız türden, ek olarak bazı markaların araçları adeta nerf yemişken bazıları ise adeta buff'lanmış.
NFS'de ise 2015 sonrası unbound hariç hepsini satın aldım geçtiğimiz yıl ve hangisine girsem bana eski NFS tadının kalmadığını net hissettirdi, yani tamam ortada bir hikaye var ancak hikayeyi 4 yaşında çocuğa yazdırsanız hayal dünyasından daha iyi bir şeyler çıkar.
NFS rivals ve öncesinde NFS çok daha güzeldi, yine de oyunun birinde hikaye anlatımı varken diğerinde olmaması karşılaştırılmalarını mantıksız kılıyor.
Araba sürme deneyiminin daha gerçekçi olmasını istiyorsanız bana göre her iki oyunu bir kenara atıp Grid gibi oyunlara bakmakta fayda var.

Need for Speed varken Forza'yı aramıyorum belki de alışkanlık fakat böyle daha keyifli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı