Forza Horizon vs Assetto Corsa

Rewill216

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2019
Mesajlar
681
Çözümler
3
Arkadaşlar FH4-FH5 veya Assetto Corsa oyununu arkadaşlarla oynamak istiyoruz. Sizce hangisi daha zevkli olur? Assetto Corsa mekaniklere dayalı bir oyunmuş ama açık dünyaya sahip değil sanırım. Forza Horizon ise daha serbest gibi. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki horizon 5 çıktı ama fiyatı pahalı oldukça. 4. oyunu alsak yine hatrı sayılır oyuncu kitlesi varmıdır ?
4'üncü oyunun hala büyük bir kitlesi var. FH4'ü en az 150 saat oynamışlığım vardır ve çok seviyordum grafikleri muhteşem geliyordu ama FH5 çıkınca FH5'i deneyip tekrar FH4'ü deneyince berbat gibi geldi. Yine iyi oyun tabii.
 
Forza Horizon serisinde ki özgürlük araba yarışı oyunlarının %99'unda yok. Elbette Forza. Oyunda çok güzel bir özgürlük hissi var ve aktivitelerde boş yaptığını hissettirmiyor.
 
Hocam Asetto çok gerçekçi yani direksiyon seti vs yoksa uğraşmayın gamepad ile çok zevksiz oluyor. FH4 alın çok iyi oyundur arkadaşlar ile bayağı oynadık eğleniyorduk da, oyun içinde ki mini oyunlar var görev tarzı onlarda çok iyi oluyor. Zaten FH4'de sadece araba sürmüyorsunuz. Açık dünyasını keşfediyorsunuz, Araba al-sat yapmak çok zevkli gerçekten. Arkadaşlarınız ile takım yarışları çok eğlenceli oluyor kesinlikle FH4. Ama alırken ultimate alın çok değişiyor oyunun içeriği.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı