Forza Motorsport alınır mı?

Daha fazla  
Steam'de 17.61$ olarak görünüyor şu anda. Elimde halihazırda Forza Horizon 4 var. Normal Horizon serisinden farkı nedir acaba? Oyun hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu fiyata alınır mı? Ne dersiniz?

Steam'de 17.61$ olarak görünüyor şu anda. Elimde halihazırda Forza Horizon 4 var. Normal Horizon serisinden farkı nedir acaba? Oyun hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu fiyata alınır mı? Ne dersiniz?

Pist yarışlarına tutkunuz varsa ve bilgisayarınız iyi ise alabilirsiniz size kalmış bir şey ama bence gereksiz pahalı biraz daha ucuz olabilirdi.

@TurkishEGOO Hocam sistemim i5 11400h, RTX 3050 4 GB (Laptop), 16 GB RAM ve SSD. FH4'e göre optimizasyonu nasıl? Sistemim iyi ayarlarda oynatır mı? Bir de sizce FH5 mi yoksa Forza Motorsports mu? Pist yarışlarına tutkum var evet ama sokak yarışları da okey benim için.

@TurkishEGOO hocam sistemim i5 11400H, RTX 3050 4 GB (laptop), 16 GB RAM ve SSD. FH4'e göre optimizasyonu nasıl? Sistemim iyi ayarlarda oynatır mı? Bir de sizce FH5 mi yoksa Forza motorsports mu? Pist yarışlarına tutkum var evet ama sokak yarışları da okey benim için.

RTX 2080 de oyunu oynadım ve gayet iyi bir performans sundu. Kasacağını donacağını hiç düşünmüyorum ve grafikleri dilediğince arttırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı