Fotoğraf amaçlı iPhone tavsiyesi

Bütçe
45.000

Erenla

Hectopat
Makaleler
9
Merhaba aktif halihazırda kullandığım iPhone XR cihazımın emekliliği dolduğu için yeni iPhone cihaza geçmek istiyorum. Güncel, bataryası ve kamerası iyi olsa yeter, oyun oynamıyorum, fotoğraf için kullanacağım.
13-14-15 arasında kaldım. Hepsi aynı diyorlar, kamera olarak aynı mı?

Yani aynı demek yanlış, fakat çok ufak geliştirmeler var. Güncellik ve batarya açısından 16e tavsiye ederim. Yalnız geniş açı kamera gibi birkaç şeyden vazgeçip A18 işlemci, daha fazla RAM ve Apple Intelligence alıyorsunuz. 16e yi bir araştırın derim.

Merhaba aktif halihazırda kullandığım iPhone XR cihazımın emekliliği dolduğu için yeni iPhone cihaza geçmek istiyorum. Güncel, bataryası ve kamerası iyi olsa yeter, oyun oynamıyorum, fotoğraf için kullanacağım.
13-14-15 arasında kaldım. Hepsi aynı diyorlar, kamera olarak aynı mı?

15. Hem kamera hem performans olarak diğerlerinden daha üstün olduğu ortada.

Son düzenleme:
Yani aynı demek yanlış, fakat çok ufak geliştirmeler var. Güncellik ve batarya açısından 16e tavsiye ederim. Yalnız geniş açı kamera gibi birkaç şeyden vazgeçip A18 işlemci, daha fazla RAM ve Apple Intelligence alıyorsunuz. 16e yi bir araştırın derim.

16'e kamera olarak diğerlerinden iyi mi?

15 al geç. 13-14 aynı zaten 15 de en azından 48MP ana kamera. 2.el düşünürsen 14 pm ile aynı kamera.

14 Pro Max 14 Pro aynımı kamera kalitesi büyük telefon istemiyorumda.

15. hem kamera hem performans olarak diğerlerinden daha üstün olduğu ortada.

Peki 15 Pro 15 düz arasında kamera olarak çok fark var mı bir de ikinci el önerir misiniz?

16e ile 15'in kamerası birbirine yakın fakat 15 biraz daha iyidir. Ama dediğim gibi kazanç çok daha fazla.

Peki 15 Pro 15 düz arasında kamera olarak çok fark var mı bir de ikinci el önerir misiniz?

Eğer 15 Pro'ya çıkma imkanınız var ise kesinlikle 15 Pro öneririm. 15 Pro ve Pro Max arasında telefoto kamerada fark var bunu bilerek alın yeterli.

İkinci el temiz 15 Pro kesinlikle alınır. İçi açılmamış olsun pili 70 olsun önemli değil pili siz de değiştirtirsiniz.

16e ile 15'in kamerası birbirine yakın fakat 15 biraz daha iyidir. Ama dediğim gibi kazanç çok daha fazla.

Eğer 15 Pro'ya çıkma imkanınız var ise kesinlikle 15 Pro öneririm. 15 Pro ve Pro Max arasında telefoto kamerada fark var bunu bilerek alın yeterli.

İkinci el temiz 15 Pro kesinlikle alınır. İçi açılmamış olsun pili 70 olsun önemli değil pili siz de değiştirtirsiniz.

15 Pro'ya baktım biraz fiyatı fazla ama ikinci elde bakılabilir
Sizce 14 Pro mu 15 Pro mu çok fark var mı?

15 Pro'ya baktım biraz fiyatı fazla ama ikinci elde bakılabilir.
Sizce 14 Pro mu 15 Pro mu çok fark var mı?

Net 15 Pro. Hem RAM fazla, hem titanyum çerçeve hem de Type-C'ye geçiyorsunuz. Kamera olarak da bariz fark var yansıma engelleyici nano kaplama geldi vsvs. Sonuç olarak 15 Pro alabiliyorsanız hiç düşünmeyin bile alın geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı