Fotoğraf editleme aracı önerisi

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
En basit örnekte şöyle vereyim. Görselde kişinin göğüsünün üstünde 777 yazıyor. Ben o 777'yi 650 yapacağım nasıl yapabilirim? Yani sadece belli bir kısmı değiştiriceğim. Nasıl yapabilirim en iyi şekilde.

Dosya Ekleri

• 1633100372_62_6-Moments-of-Squid-Game-Fever-Artist-Lucinta-Lunas-behavior.jpg
    1633100372_62_6-Moments-of-Squid-Game-Fever-Artist-Lucinta-Lunas-behavior.jpg
    120,2 KB · Görüntüleme: 72
En basit örnekte şöyle vereyim. Görselde kişinin göğüsünün üstünde 777 yazıyor. Ben o 777'yi 650 yapacağım nasıl yapabilirim? Yani sadece belli bir kısmı değiştiriceğim. Nasıl yapabilirim en iyi şekilde.
Eğer bilgisayarınız varsa photoshop cc öneririm. Yaklaşık 3 yıldır photoshop ile uğraşıyorum ve photoshop kadar rahat program hiç görmedim. Attığınız görselde 777 sayısının arkası sabit renk ve 777 yazısında neredeyse hiç kırışıklık vs olmadığı için çok basit şekilde photoshoptan yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek isterseniz Afgan Rasulov kanalı çok faydalıdır bu konuda.

Eğer bilgisayarınız varsa Photoshop CC öneririm. Yaklaşık 3 yıldır Photoshop ile uğraşıyorum ve Photoshop kadar rahat program hiç görmedim. Attığınız görselde 777 sayısının arkası sabit renk ve 777 yazısında neredeyse hiç kırışıklık vs olmadığı için çok basit şekilde Photoshop'tan yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek isterseniz Afgan rasulov kanalı çok faydalıdır bu konuda.

Teşekkürler hocam.

Benim eskiden laptobum 4gb ramdi fakat cc 2019da sorun çıkarmamıştı tarayıcı flan arkada açık oluyordu fakat photoshopu kullanmadığım zaman kapatırdım çünkü ara sıra kasma yapabiliyordu ve illustrator ile photoshopu aynı anda açınca bilgisayar çok kasıyordu. Genel olarak tarayıcı+spotify+photoshop açarsam sıkıntı çıkarmamıştı. Sende de öyle olur muhtemelen.

Benim eskiden laptopum 4 GB RAM'di fakat CC 2019'da sorun çıkarmamıştı tarayıcı flan arkada açık oluyordu fakat Photoshop'u kullanmadığım zaman kapatırdım çünkü ara sıra kasma yapabiliyordu ve Illustrator ile Photoshop'u aynı anda açınca bilgisayar çok kasıyordu. Genel olarak tarayıcı+Spotify+Photoshop açarsam sıkıntı çıkarmamıştı. Sende de öyle olur muhtemelen.

Spotify kastırmasa iyi. Onun haricinde tarayıcı sıkıntı değil. İşlemciniz ne idi hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı