Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 20 Ekim 2020 #11 132923 dedi: Attığın fotoğrafı kullanarak hesap açabilir. Hesap ile insanlara sövebilir. Al başına belayı. Genişletmek için tıkla... Yüzüm maskeliydi neyseki.
132923 dedi: Attığın fotoğrafı kullanarak hesap açabilir. Hesap ile insanlara sövebilir. Al başına belayı. Genişletmek için tıkla... Yüzüm maskeliydi neyseki.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 20 Ekim 2020 #12 Yasin252 dedi: Yüzüm maskeliydi neyse ki. Genişletmek için tıkla... Korkman gereken bir şey yok o zaman. Önüne gelene resmini yollama yeterli.
Yasin252 dedi: Yüzüm maskeliydi neyse ki. Genişletmek için tıkla... Korkman gereken bir şey yok o zaman. Önüne gelene resmini yollama yeterli.
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 20 Ekim 2020 #13 132923 dedi: Korkman gereken bir şey yok o zaman. Önüne gelene resmini yollama yeterli. Genişletmek için tıkla... Aslında kızlarla konuşukluğum imamhatipli olmam sebebiyle hiç yok bir ihtimal deyip yolladım pişmanım tavsiyeniz için teşekkürler iyi geceler dilerim.
132923 dedi: Korkman gereken bir şey yok o zaman. Önüne gelene resmini yollama yeterli. Genişletmek için tıkla... Aslında kızlarla konuşukluğum imamhatipli olmam sebebiyle hiç yok bir ihtimal deyip yolladım pişmanım tavsiyeniz için teşekkürler iyi geceler dilerim.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 20 Ekim 2020 #14 132923 dedi: Attığın fotoğrafı kullanarak hesap açabilir. Hesap ile insanlara sövebilir. Al başına belayı. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesabınız varsa oradan da alıp açabilir. Çok da bir şey fark edeceğini sanmam.
132923 dedi: Attığın fotoğrafı kullanarak hesap açabilir. Hesap ile insanlara sövebilir. Al başına belayı. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya hesabınız varsa oradan da alıp açabilir. Çok da bir şey fark edeceğini sanmam.
gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 20 Ekim 2020 #15 Yasin252 dedi: Aslında kızlarla konuşukluğum imamhatipli olmam sebebiyle hiç yok bir ihtimal deyip yolladım pişmanım tavsiyeniz için teşekkürler iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman ahirette çok büyük cezası var. Yandın oğlum sen!... Bizzat gelip sen yanarken, erimiş naylon poşet damlatacağım üzerine. Tanrı ile yakın ilişkilerim var. Tanrı sadizmi sever. Ne demişler; ''sadistleri severim, yaratandan ötürü''....
Yasin252 dedi: Aslında kızlarla konuşukluğum imamhatipli olmam sebebiyle hiç yok bir ihtimal deyip yolladım pişmanım tavsiyeniz için teşekkürler iyi geceler dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman ahirette çok büyük cezası var. Yandın oğlum sen!... Bizzat gelip sen yanarken, erimiş naylon poşet damlatacağım üzerine. Tanrı ile yakın ilişkilerim var. Tanrı sadizmi sever. Ne demişler; ''sadistleri severim, yaratandan ötürü''....