Fotoğrafcı olarak askere gitmek mümkün mü?

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Şu anda meslek lisesinde fotoğrafcılık bölümünde staj görüyorum 12.sınıfım. Okul bittikten muhtemelen en fazla 2 yıl sonra askere gideceğim. İnternette ufak bir araştırma yaptım bonservis diye bir şey duydum ama benim ihtiyacım var mı? Çünkü halihazırda meslek lisesinde fotoğrafcılık bölümünü okuyorum diplomam olacak yani. Sadece kafama takıldıgı için soruyorum kafaya çok takan birisiyim :) ve yakınlarınızdan askere fotoğrafcı olarak gitmiş olan var mı? Veya siz gittiniz mi rahat mı? Staj gördüğüm işletme çalışanı askerliğini fotoğrafcı olarak yaptırıgın söyledi ve söylediğine göre rahatmıs ve saygı görmüş. Sanırım bir de kepi diğer askerlerin keplerinden farklıymıs nasıl bir farklılık tam anlamadım. Biraz beni aydınlatabilir misiniz? Fotoğrafcı olarak askere gitmek hala rahat mı ve saygın mı?

Profesyonel diplomalı fotoğrafçıyım. Fotoğrafçıyım dediler,burası şırnak hudut. Havancısın dediler. Öyle baktım :) Arkadaşım fotoğrafçı,ankara da fotoğrafçıydı çok rahattı.
yani yine komutanlar vs mi seçiyor hangi mesleği olacağımızı :(

yani yine komutanlar vs mi seçiyor hangi mesleği olacağımızı :(
Toplanıyorsun,kalkıyorsun ayağa 'Piyade Parzıval0 sivas' emret komutanım,mesleğin ne evladım? Fotoğrafçı komutanım! Fotoğraf bölümü ve er eksiği varsa,tamamlanırsın. Bölge yoksa,benim gibi havancı olursun

Toplanıyorsun,kalkıyorsun ayağa 'Piyade Parzıval0 sivas' emret komutanım,mesleğin ne evladım? Fotoğrafçı komutanım! Fotoğraf bölümü ve er eksiği varsa,tamamlanırsın. Bölge yoksa,benim gibi havancı olursun
ha anladım. peki genelde boş oluyor mu...

ha anladım. peki genelde boş oluyor mu...
Fotoğraf ile alakalı bölüm varsa,er eksikse alınırsın. O zaman ki şartlara bağlı. Benim bölümüm de fotoğrafçı yoktu. Şırnak sonuçta,hemde hudut.. İmkansız olması. Ancak ankarada ki arkadaşım da fotoğrafçı ER eksiği vardı. Almışlar.

Fotoğraf ile alakalı bölüm varsa,er eksikse alınırsın. O zaman ki şartlara bağlı. Benim bölümüm de fotoğrafçı yoktu. Şırnak sonuçta,hemde hudut.. İmkansız olması. Ancak ankarada ki arkadaşım da fotoğrafçı ER eksiği vardı. Almışlar.
umarım gideğim yerde eksik vardır.. peki fotoğrafcı neler i çeker ne yapar?

umarım gideğim yerde eksik vardır.. peki fotoğrafcı neler i çeker ne yapar?
Hiçbir fikrim yok. Umarım 'fotoğrafçılık bölgesi ve eksiği vardır.' Ama korkma,hiçbir şey olmaz :D Ben dağda kaldım,izin yok orada hudutta. Valla yine olsa yine giderim :D :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı