Hacettepe Tıp nasıl kazanılır?

Yanlış anlamayın ama OBP'nin 67 olması zaten büyük bir engel. Az geri atmaz sınavda. Hacettepe olmasın da Ankara olsun tabi, daha rahat edersiniz ders açısından :) Bence büyükşehirde tıp kazandıktan sonra fark etmez, tabiki tıp okuyanlara falan da sorun.

Düzenli sistemli çalışmanız lazım her türlü, TYT'de de AYT denemerinde yüksek netleri tutturana kadar çalışmanız gerekli. Konu eksiğiniz hiç olmamalı, sonra da tamamen denemelere odaklanmanız lazım. DH ve Technopat'daki kitap ve deneme tavsiyelerine bakıp önerilen kaynakları bol bol çözün. İlk 10-20 bine girenlerden de tavsiye alabilirsiniz.

Evden dışarı çıkmıyorum, asosyal oldum derslerden dolayı. Kütüphane–ev arası gidiyorum.
İyi okul kazanırsanız daha da çok vakit geçireceksiniz ileride, alışmanız fena olmaz.
 
Bir tane bile olsa aktiviten olsun boş zamanlarında biraz da olsa kafanı dağıtıp sonraki çalışmana daha kafan yerinde oturman iyi olur. Anlattığın durumdan 1 yılda SAY 60K gerçekten harika bir başarı. Verimli sıkı bir çalışma ile kesinlikle Tıp kazanırsın. Hacettepe'nin hayalin olduğunu anlıyorum ve kazanacağına da inanıyorum anlattığına göre.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı