- Makaleler
- 12
Yanlış anlamayın ama OBP'nin 67 olması zaten büyük bir engel. Az geri atmaz sınavda. Hacettepe olmasın da Ankara olsun tabi, daha rahat edersiniz ders açısından
Bence büyükşehirde tıp kazandıktan sonra fark etmez, tabiki tıp okuyanlara falan da sorun.
Düzenli sistemli çalışmanız lazım her türlü, TYT'de de AYT denemerinde yüksek netleri tutturana kadar çalışmanız gerekli. Konu eksiğiniz hiç olmamalı, sonra da tamamen denemelere odaklanmanız lazım. DH ve Technopat'daki kitap ve deneme tavsiyelerine bakıp önerilen kaynakları bol bol çözün. İlk 10-20 bine girenlerden de tavsiye alabilirsiniz.
Düzenli sistemli çalışmanız lazım her türlü, TYT'de de AYT denemerinde yüksek netleri tutturana kadar çalışmanız gerekli. Konu eksiğiniz hiç olmamalı, sonra da tamamen denemelere odaklanmanız lazım. DH ve Technopat'daki kitap ve deneme tavsiyelerine bakıp önerilen kaynakları bol bol çözün. İlk 10-20 bine girenlerden de tavsiye alabilirsiniz.
İyi okul kazanırsanız daha da çok vakit geçireceksiniz ileride, alışmanız fena olmaz.Evden dışarı çıkmıyorum, asosyal oldum derslerden dolayı. Kütüphane–ev arası gidiyorum.