Kanvas tabloya baskı yaptıracağım ancak elimde ki fotoğrafın net halini bulamıyorum. Net halini hangi site veya uygulamadan bulabilirim? Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1995375
Kanvas tabloya baskı yaptıracağım ancak elimde ki fotoğrafın net halini bulamıyorum. Net halini hangi site veya uygulamadan bulabilirim? Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1995375
3258x2120 halini şu siteden buldum. Google images üzerinden araştırırsanız bulunabiliyor hatta direkt baskı halinde satanlarda var. https://rare-gallery.com/928472-formula-1-mclaren-mclaren-mp4-marlboro-ayrton-senna-.html
Haberin devamında var. // Google görsel arama ile buldum![]()
Yarım kalan acıklı hikaye: Formula tarihinin en hızlı pilotu Ayrton Senna
Ayrton Senna'nın ölümü, Michael Schumacher efsanesinin başlangıcı oldu. Formula 1 tarihinin en hızlı pilotunun yarım kalan acıklı hikayesi...www.gzt.com
![]()
Google Lens - Search What You See
Discover how Lens in the Google app can help you explore the world around you. Use your phone's camera to search what you see in an entirely new way.lens.google.com
Buraya atarken çözünürlük düşmedi. Sadece ararken 1 kere çok net(pikselleşme olmayan, keskin çizgili, her şeyi belli olan, renk dolgunluğu gerçekçi olan) bir fotoğrafı gördüm. Ondan sonra tekrar onu bulamadım. Çözünürlük boyutu olarak her ebatını bulabiliyorum ancak ben net olan fotoğrafı bulamıyorum. Benim amacım piksel olmayan fotoğrafı bulmak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Göndermiş olduğunuz fotoğrafların benim bulabildiklerimle aynı. Piksel ve buğulanma sorunu olan fotoğraflar.Buraya yüklerken kalite kaybı olmuş olabilir, kaynak versen daha iyi sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.