Fotoğraftan kişi bulunabilir mi?

Google Görselle ve Lens üzerinden denedim sonuç alamadım. Gerçekten işime yarayan bir çözüm sunan olursa o arkadaşa istediği bir oyunu hediye edeceğim Steam üzerinden. Fiyatının hiç önemi yok. Benim için çok önemli o kişiyi bulmak.

Hocam mailden vs atarsanız bu işlerde başarılı birkaç arkadaş var onlara sordurayım her aranan ismi bilinmeyen kişiyi buluyorlar.

Yandex görsel ve pinterest denediniz mi? Eğer olumlu sonuç alamazsanız fotoğrafların ayrıntılar kısmında nerede çekildiği yazar, nerede çekildiğine gidip oradaki esnaflardan kamera kaydı isteyebilirsiniz ama bazı esnaflar görüntüleme iznin yok polisten kağıt getir diyebilir. Bu da uzun iş en iyisi ilk dediklerimi deneyebilirsin hocam.

Son düzenleme:
Acaba neden bu kadar çok bulmak istiyorsnuzu.Arkadaşlar belki bu kişi kötü birşey yapacak veya ne bilim zamanimiz kötü eğer bir oyun içinse bu kadar çabanız gelin ben vereyim(şaka şaka)ama yapmayın vebali size olur sonra.

Arkadaşlar saçma sapan konuşmayın gözünüzü seveyim. Kendisinin canına bir kastım yok. Müge Anlı'yı seyredip seyredip gelmeyin şuraya rica ediyorum.
Yav ciddiye alma ancak insan merak ediyor.Denediğin tüm yollar olmamasına rağmen hala ısrar ediyorsun bu arada Müge Anlı kapanmamışmıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı