Fotoğraftan scan yapmak

emprorvader

Centipat
Herkese merhaba, bu forumda ilk konum umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
Sorum şu; daha önce fotoğrafını çekip bilgisayara attığım defter notları var. Bu sayfaları sanki direk telefondan taratmış gibi çevirme imkanım var mı? Defter kayıp ama elimde fotoğraflar var ve daha temiz gözükmesi için taratıp PDF yapmak istiyorum. PC ekranından telefona taratmayı denedim ama görüntü berbat çıktı.

Herkese merhaba, bu forumda ilk konum umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.
Sorum şu; daha önce fotoğrafını çekip bilgisayara attığım defter notları var. Bu sayfaları sanki direk telefondan taratmış gibi çevirme imkanım var mı? Defter kayıp ama elimde fotoğraflar var ve daha temiz gözükmesi için taratıp PDF yapmak istiyorum. PC ekranından telefona taratmayı denedim ama görüntü berbat çıktı.
Mümkün. Microsoft Office Lens öneriyorum.

Office Lens uygulamasını deneyebilirsiniz. Çok iyi sonuçlar çıkarabiliyor.

Kırpmayı genelde iyi uygulasa da her zaman kusursuz yapamıyor, öyle durumlarda elle düzeltirseniz daha iyi sonuç alırsınız.

İçindeki fotoğraf çekme kısmını ben beğenmiyorum. Telefonumda normal kullandığım standart kamera uygulaması ile fotoğrafı çekip ardından uygulamadan fotoğrafı seçince daha iyi sonuçlar alıyorum ben.

Android için:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı