Founders Edition iyi midir ?

Sami Kaya

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1070 founders edition alacağım. Ama tek fanlı olduğu için soğutmada problem olur gibime geliyor. Yani kısacası Founders Edition nasıldır ? Sıkıntı çıkarır mı onu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence pascal serisinde galax cok fazla tavsiye etmeyin.1070i bilmiyorum ama galax 1080 exoc bu mevsimde %99 kullanimda 81 dereceleri gordü.muhtemelen fe gtx 1080 de en fazla o kadar ısınıyordur.

Fiyatını ne durumda ? Aynı fiyata daha iyi soğutma çözümü sunan (varsa) üreticinin ürünü tercih edilmeli, FE en son tercih olmalıdır.

Neden FE son tercih olmalıdır? Kötü yönleri nelerdir? Yurtdışından alacağım ekran kartını o yüzden 450 dolar civarı düşünüyorum fiyatı.

Son düzenleme:
Neden FE son tercih olmalıdır? Kötü yönleri nelerdir? Yurtdışından alacağım ekran kartını o yüzden 450 dolar civarı düşünüyorum fiyatı.
Tek ufacık fan ile soğutulduğu için ses en büyük sorun. Soğutma performansı olarak bakılıncada uzun dönemde rezalet olduğu gayet belli. Bu sebeble en son tercih edilmeli, 9€ kadar bütçenizi artırabilirseniz buna bakın derim. https://www.amazon.de/8GB-EVGA-GTX-...UTF8&qid=1513096039&sr=1-17&keywords=GTX+1070

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı