Foxconn 115XDBP sistemde internet kesiliyor

nesk

Zeptopat
Daha fazla  
Bu sorunu çok sık alıyorum dakika başı değil neredeyse 5 saniyede bir internetim kesiliyor sorun modemde veya kabloda değil farklı cihazlarla ve farklı kablolarla test ettim sadece bu bilgisayarda kesiliyor çok araştırdım ve genel olarak anakartımın sitesinden sürücüleri güncellemem gerektiği söyleniyor ama falconn 115xdbp anakartına sahibim ve falconn sitesine hiçbir şekilde giriş yapamıyorum dışarıdan ve buralardan verilen linklerden indirdiğim sürücüler fayda etmiyor lütfen yardımcı olur musunuz bilgisayarımı kullanamıyorum ek olarak mesela şu an olduğu gibi internetim kesilmiyor gerçekten aşırı saçma şu an bir sorun yok ama bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda yine internet 5 saniyede bir kesiliyor. Mobilden ya da laptoptan Wi-Fi ile bağlandığımda normal internetimi sorunsuz kullanırken bu bilgisayarda hem internet kesiliyor hem de geldiği zaman yükleme ve indirme hızı aşırı düşüyor.

kusura bakmayın çok geç gördüm mesajınızı bildirimi düşmedi istedikleriniz bunlar buyurun
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_012310EC&REV_07
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&SUBSYS_012310EC
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&CC_020000
PCI\VEN_10EC&DEV_8136&CC_0200

Driver Identifier sitesinde donanım kimliğine uygun bir sürücü var Windows 10 64 Bit için. Bunu indirip kurmayı deneyin. Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Eğer indiremezseniz alternatif link.

Son güncelleştirme yazısına tıkla, en başta çıkanı indir.
.cab uzantılı dosyadan ayıkla ve Kur Bilgisi yazan dosyalara sağ tık yapıp Yükle seçeneğine tıkla.
Driver Identifier sitesinde donanım kimliğine uygun bir sürücü var Windows 10 64 Bit için. Bunu indirip kurmayı deneyin. Geri dönüşünüzü bekliyorum.
Eğer indiremezseniz alternatif link.
Böyle sitelerden indirme linki vermeyin, eski sürüm verdiniz. Ben daha yeni bir sürüm verdim arkadaşa.

Son güncelleştirme yazısına tıkla, en başta çıkanı indir.
.Cab uzantılı dosyadan ayıkla ve kur bilgisi yazan dosyalara sağ tık yapıp yükle seçeneğine tıkla.

Böyle sitelerden indirme linki vermeyin, eski sürüm verdiniz. Ben daha yeni bir sürüm verdim arkadaşa.

Çok teşekkür ederim dostum 1 saattir sorun çıkmadı upload ve download hızım da yerine geldi umarım düzelmiştir.
Eğer indiremezseniz alternatif li
diğer arkadaş eski sürüm olduğu söylediği için onun verdiği linkten indirdim şuan sorunsuz çalışıyor size de çok teşekkür ederim ilginiz için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı