i3-12100F sistemde dosya indirirken internet kesiliyor

Makaleler
12
RAM
XPG SPECTRIX D41 16 GB 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA G2 1 TB M.2 NVMe SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GT 710
Anakart
MSI PRO H610M-B
İşlemci
Intel Core i3-12100F
Kablolu internet kullanıyorum ve Steam'den oyun indirirken bu sorunu fark ettim, oyun dosyaları bir süre indikten sonra internet bağlantısı kopuyor ve 3-4 saniye sonra yeniden geliyor. Ardından yine gidiyor, kısır döngü oldu böyle. Bir dosya indirirken ya da internete yüklenirken, web sayfalarını yenilerken oluyor.

Program nasıl güncellemeye izin vermiyor?

Hata aşağıdaki şekilde:

1677538112142.png

Aslında aşağıdaki kısım çok doğru olmamış.

...Bahsettiğiniz dosyayı indirdim ve Intel bana sürücülerimin güncel olduğunu söyledi.

Sürücü yüklü değil hatası alıyorum. Çalıştırdığım dosya arşiv içerisindeki autorun dosyası.

1677538290261.png

Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum? Install Drivers seçeneğine basınca yüklenmesi gerekmiyor mu?

1677538458477.png

O halde port, kablo ya da modemde sorun var.
Telefondan bir şey indirmeyi dene ve kontrol et. Eğer sorunsuz iniyorsa modemde sorun yoktur.
Sonra farklı bir kablo ile kontrol et. Sorun yine devam ediyorsa portta sorun var demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@claus

Ayırdığınız vakit ve destekleriniz için teşekkür ederim. Wi-Fi bağlantısında herhangi bir sorun görünmüyor. Büyük ihtimalle sorunun kablodan kaynaklandığına ikna oldum ama şimdilik farklı bir kablo almam mümkün değil. İleride farklı kabloyla deneme imkanım olursa ne tür bir sonuç aldığımı bildireceğim.

Bunu indir yükle ve yeniden başlat.
Sonra Aygıt Yöneticisi > ağ bağdaştırısı kısmından Ethernet donanımı seç.
Güç yönetimi > güç kazanmak için Windows bu aygıtı kapatsın kısmındak işareti kaldır.
Sistemi yeniden başlatıp son durumu bildir.
Sırf sana teşekkür etmek için üye oldum. Bu arada ne kadar saçma bir özellik niye default ayar olarak seçili geliyor anlamadım. Konudan uzaklaşmayayım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı