Foxconn 2A8C anakarta ekran kartı önerisi

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Foxconn 2A8C'nin ekran kartı slotu nedir? Veya ona göre ucuz ama güzel oyun oynatan bir ekran kartı var mıdır?
+dan beyler bende pentium dual core e6700 var işlemci olarak. beyler r7 240 ekran kartı buldum benim işlemciye uyumlumudur?

Son düzenleme:
Anakartın teknik özelliklerine baktığımda g41 chipset olduğunu görüyorum, işlemci e6700 yüz güldürmez. Onun yerine e8500 veya bütçe varsa biraz quad core almanızı öneririm.
q6600 - q8200 gibi ve nispeten uygun bütçelidirler.

Anakartın teknik özelliklerine baktığımda g41 chipset olduğunu görüyorum, işlemci e6700 yüz güldürmez. Onun yerine e8500 veya bütçe varsa biraz quad core almanızı öneririm.
q6600 - q8200 gibi ve nispeten uygun bütçelidirler.
dostum şuan 2 gb ram var 4gb yaptırcam sonra bu ekran kartını almaya düşünüyorum çünkü şuan bence geforce 210 var r7 240 almayı düşünüyorum + 4 gb ram olacak ets 2 kasıyordu birde 64 bit yapcam kasarmı hala + olarak mta oynuyamıyordum atıyordu hep peki 64 bit olunca 4 gb ram + bu ekran kartı r7 240 alınca değişirmi veya artık kasmadan oynuyabilecekmiyim mta oynuyabilcekmiyim ets kasarmı?

dostum şuan 2 gb ram var 4gb yaptırcam sonra bu ekran kartını almaya düşünüyorum çünkü şuan bence geforce 210 var r7 240 almayı düşünüyorum + 4 gb ram olacak ets 2 kasıyordu birde 64 bit yapcam kasarmı hala + olarak mta oynuyamıyordum atıyordu hep peki 64 bit olunca 4 gb ram + bu ekran kartı r7 240 alınca değişirmi veya artık kasmadan oynuyabilecekmiyim mta oynuyabilcekmiyim ets kasarmı?
E6700 seni firenleyen en büyük etken. İşlemciyi değiştirmeni kesinlikle öneriyorum, dediğin ekran kartını alsan dahi yine tatmin etmeyecek çünkü işlemci vasat.

E6700 seni firenleyen en büyük etken. İşlemciyi değiştirmeni kesinlikle öneriyorum, dediğin ekran kartını alsan dahi yine tatmin etmeyecek çünkü işlemci vasat.
peki o işlemci kuracağım sistemle uyumlumu ucuz bir işlemci öner
peki o işlemci kurcağım sistemle uyumlumu veya bir işlemci öner kurcağım sistemle aynı olsun
bu arada işlemcim 3.20 ghz

Son düzenleme:
peki o işlemci kuracağım sistemle uyumlumu ucuz bir işlemci öner

peki o işlemci kurcağım sistemle uyumlumu veya bir işlemci öner kurcağım sistemle aynı olsun
q6600 - q8200
Bu yazdığım işlemcilerden birini kullanabilirsin, daha iyileri var fakat fiyat kabarıyor haliyle. Yazdıklarım tatmin eder.
Ufak bir overclock isterler ama aradaki ghz farkını kapatmak için, 3ghz'lere çok rahat çıkar.

q6600 - q8200
Bu yazdığım işlemcilerden birini kullanabilirsin, daha iyileri var fakat fiyat kabarıyor haliyle. Yazdıklarım tatmin eder.
Ufak bir overclock isterler ama aradaki ghz farkını kapatmak için, 3ghz'lere çok rahat çıkar.
peki dostum bunun sonucunda iyi bir performans alabilecekmiyim?
q6600 - q8200
bozuk bir pc var onu satayım birde bisikleti satayım alabilirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı