Foxconn 2A8ch, Q8400 SMBIOS hatası

Enes cnr

Centipat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
Kioxia
Ekran kartı
Gt 730
Anakart
Foxconn 2A8CH
Bilgisayarım SMBIOS hatası veriyor ve bir türlü bunu yok edemedim. Bunun yüzünden GTA V'e giremiyorum. Birçok seçeneği denedim BIOS pilini değiştirdim, BIOS tarih ve saatini değiştirdim, BIOS'u güncelledim ve bir şekil gitmedi hala. BIOS'ta boot ayarları gözükmüyor kapatmak için. BIOS sürümü 5.13, anakart Foxconn 2A8ch.

IMG_20230308_222459.jpg

IMG_20230308_223848.jpg

IMG_20230308_223846.jpg

IMG_20230308_223842.jpg

IMG_20230308_223837.jpg

BIOS'u nereden hangi dosya ile güncellediniz? Windows'a girebiliyor.

BIOS'um zaten günceldi ben PC de BIOS üzerinden doğrulama yaptım RAM'lari filan kontrol etti HDD'yi doğrularken durdu ve yeniden başlatmamı istedi o zamandan beri bu hatayı veriyor F2'ye bastığımda Windows normal bir şekilde açılıyor ama sürekli F2'ye basmak rahatsız ettiği için iptal etmek istiyorum. Bu arada o durdurduğu HDD'yi PC'den söktüm.

Bütün HDD'leri SSD'leri çıkarıp BIOS'u tekrar sıfırlar mısınız? İnternette araştırdığıma göre yeniden bir BIOS güncellemesi de gerekebilir.

BIOS'u birçok kez sıfırladım bu akşam eve gidince HDD ve SSD'leri söküp yeniden sıfırlamayı denerim BIOS'um son sürümdeydi zaten bu hatayı alırken yeniden aynı Max desteklediği sürümü iki gün önce yükledim ama hiçbir şey değişmedi.

Ha siz zaten geçen hafta da bu anakartın BIOS'unu nasıl güncellerim diye konu açmışsınız :) İlginç aslında bu hatayı almanız, daha önce hiç denk gelmedim, bana denk gelseydi ben ne yapardım düşüncesiyle size yanıt veriyordum ben de ama işi bilen biri lazım.

Ha siz zaten geçen hafta da bu anakartın BIOS'unu nasıl güncellerim diye konu açmışsınız :) ilginç aslında bu hatayı almanız, daha önce hiç denk gelmedim, bana denk gelseydi ben ne yapardım düşüncesiyle size yanıt veriyordum ben de ama işi bilen biri lazım.

Yani ben o konuyu başlattığımda hatayı halen alıyordum zaten Max desteklediği driveride orada öğrendim zaten benimki o sürümle aynıymış ama yine de güncelledim dediğim gibi bilgisayarcılara filan götürdüm onlarda çözemedi biosuda birkaç kez resetledim hem pinlerden hem de BIOS pilinden ama bir türlü çözüme ulaşamadım yine de çaban için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı