Foxconn 2abf BIOS'u nasıl güncellenir?

Xariez

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Merhaba Foxconn 2abf anakartım var ve BIOS tarihi 2011 olarak gozukuyor HP'nın sıtesınden son guncel surumu ındırdım ancak nasıl kuracagım bılmıyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında indirdiğiniz dosyayı çalıştırdığınızda USB seçeneği çıkmalı. Ama eski modellerde bu olmuyor demek ki.
Dediğiniz gibi deneyelim. Dosyaları FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğe atıp Boot menüden bellek ile başlatın.

Aslında indirdiğiniz dosyayı çalıştırdığınızda USB seçeneği çıkmalı. Ama eski modellerde bu olmuyor demek ki.
Dediğiniz gibi deneyelim. Dosyaları FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğe atıp boot menüden bellek ile başlatın.

Hemen deniyorum.

Dediğiniz gibi deneyelim. Dosyaları FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğe atıp Boot menüden bellek ile başlatın.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    146,2 KB · Görüntüleme: 17
USB bellekle MS-DOS diski oluşturup BIOS dosyalarını içine atın ve PC'yi USB bellekle başlatın.

Eki Görüntüle 2485040

Merhaba günaydın bunu nasıl yapacağımı bilmiyorumda bir ufak anlatır mısınız MS-DOS nasıl oluşturacağım.

USB bellekle MS-DOS diski oluşturup BIOS dosyalarını içine atın ve PC'yi USB bellekle başlatın.

Eki Görüntüle 2485040

Hocam bu programı indirdim ve yaptım USB'den başlatınca kod yazma kısmı gelıyor sonrası yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı