Foxconn 2ABF uyumlu işlemci önerisi

Bütçe
1000 TL - 1500 TL
Reis bana papara gelmiyo yüzümü onaylamiyo bende bı akrabanın karttan aliyom ona param güvende fln anlatamam ondan
Sizin tercihiniz tabii. Param güvendenin sıradan bir internet alışverişinden farkının olmadığını belirtmek isterim.

Abi bu RAM'i taktım ben PC açılmıyor. Sanırım Power tuşu bozuldu kendin evde düzeltme şansin var midir?

Bir şeyden anladığınız yok işlemci uyumlu çıkmadı 500 TL çöpe gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bu RAM'i taktım ben PC açılmıyor. Sanırım Power tuşu bozuldu kendin evde düzeltme şansin var midir?

Bir şeyden anladığınız yok işlemci uyumlu çıkmadı 500 TL çöpe gitti.
Kendi beceriksizliğinizi bize fatura ederek haksızlık ediyorsunuz.
1689777916710.png

Intel'in 2. ve 3. nesil işlemcileri LGA 1155 pin yapısına sahiptir. Mevcuttaki işlemcinizde öyleydi. Dolayısıyla işlemci montajını her kim yaptıysa becerememiş.

Dosya Ekleri

• 1689777917102.png
    1689777917102.png
    186,2 KB · Görüntüleme: 24
Kendi beceriksizliğinizi bize fatura ederek haksızlık ediyorsunuz.
Eki Görüntüle 1868535

Intel'in 2. ve 3. nesil işlemcileri LGA 1155 pin yapısına sahiptir. Mevcuttaki işlemcinizde öyleydi. Dolayısıyla işlemci montajını her kim yaptıysa becerememiş.
Montajla ilgili sıkıntı yok tamirci bana dediğine göre Hewlett-Packard ana kartlar bu kadar üst serileri desteklemiyormuş mesela benim işlemci pentium g630 du ve madem bizden kaynakli değil neden görüntü gelmiyor eski işlemciyle geliyor

Montajla ilgili sıkıntı yok tamirci bana dediğine göre Hewlett-Packard ana kartlar bu kadar üst serileri desteklemiyormuş mesela benim işlemci Pentium G630'du ve madem bizden kaynakli değil neden görüntü gelmiyor eski işlemciyle geliyor

Benim PC HP Pro 3400 series MT anakart Foxconn 2 abf olarak gözüküyor ama bir şeyler varmis pek anlamadım 3. Nesil desteklemiyormuş

Montajla ilgili sıkıntı yok tamirci bana dediğine göre Hewlett-Packard ana kartlar bu kadar üst serileri desteklemiyormuş mesela benim işlemci pentium g630 du ve madem bizden kaynakli değil neden görüntü gelmiyor eski işlemciyle geliyor

Benim PC HP Pro 3400 series MT anakart Foxconn 2 abf olarak gözüküyor ama bir şeyler varmis pek anlamadım 3. Nesil desteklemiyormuş
Bios güncelleyin demişler araştırdım biraz bu anakartin bios update i yok o kadar eski ki sitesi fln kapanmış yani bunu başta belirtseydiniz keşke

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı