Foxconn Anakart BIOS Güncelleme

Koymanıza gerek kalmadı. Çin malı çakma anakart kullanıyorsunuz. Bunların BIOS'ları bulunmaz boşuna uğraşmayın sisteminiz yeterli gelmiyorsa yenilemeyi düşünün.
Kart modeliniz WAG4AM1. Normalde Foxcoon yazsının orada yazar etiket ile gerçek de olsa sahte de. Ancak adam sahte olduğu anlaşılmasın diye etiketi sökmüş.

Görseli buradan koymanız ne hoş. O konuya devam edebilirdiniz.
O konuya bi açıklık gelmediği için yeni bi konu açtım hata mı ettim bilmiyorum kusura bakmayın
Koymanıza gerek kalmadı. Çin malı çakma anakart kullanıyorsunuz. Bunların BIOS'ları bulunmaz boşuna uğraşmayın sisteminiz yeterli gelmiyorsa yenilemeyi düşünün.
Kart modeliniz WAG4AM1. Normalde Foxcoon yazsının orada yazar etiket ile gerçek de olsa sahte de. Ancak adam sahte olduğu anlaşılmasın diye etiketi sökmüş.
Sizce bu sisteme en iyi fiyat performans açısından birazda bütçe hangi anakart iyi olur

Buradan da görebilirsiniz benzer anakart olduğunu. Çin çakması olduğunu da sitede olan dili biliyorsanız anlarsınız zaten :D.

Harbi harbi aynısı :) bana da bu anakart dayımın internet Cafe'sinden kalmıştı. 10 yıl falan oldu kullanalı hala bir sıkıntı vermedi. İşin garibi ama ekran arada bir siyah oluyor 30 saniye sonra yine düzeliyor anakartan mı kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberi raporunu doğru vermediğiniz için siyah ekranı için fazla yorum yapamam. Kapasitörler biraz şişmiş ama aşırı değil idare eder. Bunlardan bir veya bir kaçı sebep olabilir, ekran kartı ısınıyor olabilir, OS kaynaklı olabilir. Kablo hasarı olabilir. Olabilecekleri sıraladım ama farklı sorunlar da çıkabilir altından.
10 Sene zaten fazla sayılır miadını doldurmuş çoktan bu tür küçük arızalar vermesi doğaldır. Dediğim gibi yeni sistem için hazırlıklı olun bütçeniz yeterliyse ve PC kullanmaya devam edecekseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı