Foxconn G31mpx format atılmıyor

CozurOfficial

Hectopat
Makaleler
1
RAM
2
SSD veya HDD modeli
120GB
Ekran kartı
yok
Anakart
Foxconn G31MXP
İşlemci
intel core 2
Öncelikle hayırlı günler dilerim.
Problem şu ki format atamıyorum serüveni iyi okuyun!
Elimde bir adet Foxconn G31MXP anakart var bir yöntem hariç format atamıyorum o da sağlıklı olmuyor o yöntemi anlatmadan önce yaptıklarımı anlatayım.
Rufus ile Windows 7 ISO dosyasını BIOS ve mrb için boot ediyorum sonra boot menüden flashı seçip ilk logolu yükleme ekranına geliyorum orada donuyor.
Reset atıp BIOS'a giriyorum apıc mode diye bir şey var araştırsam da ne olduğunu çözemedim apıc mode u disabled yapıyorum aynı işlemleri tekrarlıyorum bu sefer de logoyu geçip hata alıyorum 0x0000255 hatası buna da bir çözüm bulamadım sonra farklı PC de HDD'ye format atıp sıkıntısız bir şekilde Foxconn'a geri takıyorum bu sefer de internet çalışmıyor bir sürü farklı farklı driver indirsem de gene aynı ama aygıt yöneticisinde aygıt durumuna baktığımda sıkıntısız düzgün bir şekilde çalıştığını iddia ediyor ve PC'nin internet yuvasına baktığımda solda kırmızı sağda ise yeşil ışığın yanması gerektiği fark ettim ama velakin sadece solda kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor bunun sıkıntısı nedir temiz bir kurulum yapmak istiyorum ve harici bir kart kullanmadan internete bağlanmak istiyorum cevaplarınız için şimdiden sağ olun dostlarım.
Lütfen dikkatli bir şekilde okuyalım!

Farklı ISO dosyası denendi.
BIOS son sürüme güncellendi.
Legacy sataonly olarak denendi.
RAM ve RAM slotları tek tek denendi.
BIOS pili yok.

Foxconn G31MXP anakart.
1 GB RAM. X2.
Intel Core 2 işlemci.
120GB HDD SATA.
230W powersuply.

Aslında donmuyor. Çok uzun sürüyor orayı geçmesi. Biraz daha sabırlı olursanız belki görebilirsiniz yüklenebileceğini.
O anakartın G41 versiyonuna sahibim 1dk beklediğim oluyor yükleme ekranı gelene kadar.
Gerçi ben Windows 10 kurduğum zaman böyle uzun sürüyordu. Ama HDD vardı ortak nokta bu.
Windows 7 kurmadım sahi ben bu anakartta 😆

Ama Windows 10 kurdum emin ol uzun süre bekletiyor. Bende baştan senin dediğin gibi donuyor sanıyordum. Sonra mor ekran geliyordu ve yükleme ekranı geliyordu.

Aslında donmuyor. Çok uzun sürüyor orayı geçmesi. Biraz daha sabırlı olursanız belki görebilirsiniz yüklenebileceğini.
O anakartın G41 versiyonuna sahibim 1dk beklediğim oluyor yükleme ekranı gelene kadar.
Gerçi ben Windows 10 kurduğum zaman böyle uzun sürüyordu. Ama HDD vardı ortak nokta bu.
Windows 7 kurmadım sahi ben bu anakartta 😆

Ama Windows 10 kurdum emin ol uzun süre bekletiyor. Bende baştan senin dediğin gibi donuyor sanıyordum. Sonra mor ekran geliyordu ve yükleme ekranı geliyordu.
Dostum kusura bakma 10 saat bekledigimi yazmadım sonuç gene donuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı