Windows 7 Format Sorunu

Benihime

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarda oluşan yapı 7601 hatasından sonra internet üzerinden windows 7 ultimate 64 bit aldım ve iso olarak da indirdim.Nero veAshampoo gibi 2 farklı cd-dvd kopayalam programından cd ye attım lakin açılışta boot önceliğini dvd-ram'e vermem rağmen format süreci başlamıyor.Arkadaştan aldığım windows 7 ultimate 32 bit cd sinde ise oluyor.Bunun bir çözümü var mıdır? Yazma işleminde bir yanlışlık mı yapıyorum bilen varsa aydınlatsın lütfen.Şimdiden sağolun.

Sistem Bilgisi
İntel(R) Core(TM) i5-2320 CPU 3.00GHz
8 Gb Ram 1333 MHz
2 Gb Ekran Karı

Bilgisayarı aldığımda 64 bit Home Basic'di ben daha sonra format atıp 32 bit yükledim elimde 64 bit olmadığı için.

Bileşenleri tek tek deneyerek sorunu tespit edebilirsiniz. Hazırladığınız DVD'yi başka bir bilgisayarda deneyin ya da aynı ISO dosyasını USB ile boot etmeyi deneyin.

Öneri ve yardım için sağolun.Bir süre daha 7 kullanırım herhalde dostum bilgisayarın 1-2 parçasını daha değiştirmeyi düşünüyorum onları halledince geçerim herhalde 8.1'e beğenen ve öneren çok zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı