Çözüldü Foxconn G31MPX modeline RX550 takabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eren152

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 6600H RTX 3050
Meslek
Yazılım Geliştirici
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhabalar, elımdekı eski bilgisayarıma RX550 2 GB alıp LoL vs gıbı düşük sistem gereksinimli Online oyunlar oynamak istiyorum.
İşlemci; Intel Pentium'e 6300.
RAM; DDR2 4 GB 800 MHz.
Anakart; Foxconn G31mpx.

Sorum şu bu anakarta RX550 2 GB'lık ekran kartını alıp taksam takılır mı sorun yaşar mıyım?
Kart; https://www.hepsiburada.com/sapphir...-3-0-ekran-karti-11268-21-20g-p-hbv00000w1g8d

Sorun yaşamazsınız. Anakartta zaten PCI-e slotu var. Başka sorunuz varsa yazarsınız hocam.
Merhabalar, elımdekı eski bilgisayarıma RX550 2 GB alıp LoL vs gıbı düşük sistem gereksinimli Online oyunlar oynamak istiyorum.
İşlemci; Intel Pentium'e 6300.
RAM; DDR2 4 GB 800 MHz.
Anakart; Foxconn G31mpx.

Sorum şu bu anakarta RX550 2 GB'lık ekran kartını alıp taksam takılır mı sorun yaşar mıyım?
Kart; https://www.hepsiburada.com/sapphir...-3-0-ekran-karti-11268-21-20g-p-hbv00000w1g8d

Sorun yaşamazsınız. Anakartta zaten PCI-e slotu var. Başka sorunuz varsa yazarsınız hocam.

Çözüm
Evet, PCI-e x16 uyumlu olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201223-234325_Chrome.jpg
    Screenshot_20201223-234325_Chrome.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 48
İnanın bende çok istiyorum ama bu 2. PC olacak evde küçük kardeşim için aslında o yüzden cok fazla para harcama imkanım yok teşekkürler tercihim RX550'den yana olacak darboğazda forumlardan okuduğum kadarıyla düşük seviyede olucağı yönde deneyip göreceğiz.

İnanın bende çok istiyorum ama bu 2. PC olacak evde küçük kardeşim için aslında o yüzden cok fazla para harcama imkanım yok teşekkürler tercihim RX550'den yana olacak darboğazda forumlardan okuduğum kadarıyla düşük seviyede olucağı yönde deneyip göreceğiz.

Hayırlı olsun ne diyelim :D.

Ne derecede olur? Çok fazla video izledim genelde çok fark etmez %10 civarı dendi. Çok fazla etkiler mi etkilerse ne önerirsiniz 500 TL bandında? Teşekkürler.
En az masraf için Quad Core işlemci alabilirsiniz. Ama 4 GB RAM sorun yaratabilir. LGA775, Quad Core işlemcileri destekleyen DDR3 bir anakart alıp üstüne Q9400 ve 8 GB RAM takarsanız tadından yenmez. Bu dediklerim aşağı yukarı 500 TL tutar. Hem az çok oyun da oynanabilir sistemde. Elinizdeki o işlemci anakart ve RAM üçlüsünü de satarsanız maliyeti en aza indirirsiniz.

Tam hakkını veremeyecek ama kardeşiniz için ideal bir oyun deneyimi olur. İleride değiştirirseniz, yararınıza.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı