Merhabalar benim bilgisayarım bayağı eski bir bilgisayar, haliyle de oyunlar bayağı kasıyor. Ben de bilgisayarımda anakartıma uyumlu daha sağlam bir işlemci almak istiyorum (şu anlık amacım işlemci çünkü bendeki aşırı kötü). Bundaki amacım sık sık oyun oynadığımdan (özellikle LOL) daha verimli bir FPS almak, akıcı şekilde oynamakdır, aşağıya PC'nin özelliklerini yazcam sakın çöpe at yenisini al gibi yorumlarda bulunmayın çünkü bunu yapmayacağım
.
Anakart: Foxconn G31MV 1.0
İşlemci: Intel Core Dual E2220
Ekrankartı: AMD Radeon HD 3400
RAM: 2 GB DDR2
Arkadaşlar LOL'de en düşük kalitede 20-30 FPS alıyorum benim almayı planladığım işlemci Xeon E5450 hem ucuz hem de iyi, Bir de 2 GB olan RAM'i 4 ya da 6'ya çıkarmayı hedefliyorum. Oyunlarda 100-150 FPS alsam yeter. Sizce hedefledigim performansa ulaşır mıyım? Anakartıma uyumlu hangi işlemciyi almalıyım?
Anakart: Foxconn G31MV 1.0
İşlemci: Intel Core Dual E2220
Ekrankartı: AMD Radeon HD 3400
RAM: 2 GB DDR2
Arkadaşlar LOL'de en düşük kalitede 20-30 FPS alıyorum benim almayı planladığım işlemci Xeon E5450 hem ucuz hem de iyi, Bir de 2 GB olan RAM'i 4 ya da 6'ya çıkarmayı hedefliyorum. Oyunlarda 100-150 FPS alsam yeter. Sizce hedefledigim performansa ulaşır mıyım? Anakartıma uyumlu hangi işlemciyi almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: