Foxconn G31mv anakart için işlemci tavsiyesi

Herkese merhaba.

Elimdeki Foxconn G31mv anakartlı sisteme yeni bir işlemci almak istiyorum ama hangi işlemci bu anakartta düzgün çalışır tam karar veremedim. Sizden bu anakartta düzgün çalışacak düşük fiyatlı bir işlemci tavsiyesi istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. Quad core serisinden en azından q9300 ya da q9400 alabilirsin. Biraz daha iyi olsun dersen q9650'ye kadar çıkabilirsin. Modlanmış BIOS ile xeon işlemci kullanabilir misin bilmiyorum, o konuda arkadaşlar destek olur. core 2 duo serisinden ise e8600 alabilirsin fakat bu işlemci çift çekirdek. Diğer ilettiğim işlemciler 4 çekirdek.

Merhaba. Quad Core serisinden en azından Q9300'ya da Q9400 alabilirsin. Biraz daha iyi olsun dersen Q9650'ye kadar çıkabilirsin. Modlanmış BIOS ile Xeon işlemci kullanabilir misin bilmiyorum, o konuda arkadaşlar destek olur. Core 2 Duo serisinden ise E8600 alabilirsin fakat bu işlemci çift çekirdek. Diğer ilettiğim işlemciler 4 çekirdek.

Öncelikle cevabın için teşekkürler.

Peki Q9400 işlemcisinin oyun performansı iyi midir yani düz mantık bir soru sorayım bu işlemci GTA V açabilir mi? Ya da bu işlemciler ile oyun oynanabilir mi? bilgisayarım casper marka idi ben bios'u orjinal haline getirdim yani xeon işlemcileri kullanabilirm sanırım

Öncelikle cevabın için teşekkürler.

Peki Q9400 işlemcisinin oyun performansı iyi midir yani düz mantık bir soru sorayım bu işlemci GTA V açabilir mi? Ya da bu işlemciler ile oyun oynanabilir mi? bilgisayarım casper marka idi ben bios'u orjinal haline getirdim yani xeon işlemcileri kullanabilirm sanırım
Eski bilgisayarım da q9300 vardı, lineage 2, stronghold, csgo ortalama 55 60 fps rahat alıyordum. Fakat SSD + 8 gb ddr 2 ram de vardı. Diğer bileşenlere de bakmak lazım. Çağımızın güncel oyunları çok keyif vermeyebilir ama açar :) fakat xeon olursa, xeon çok daha performanslı olacak.

Eski bilgisayarım da Q9300 vardı, lineage 2, stronghold, CS:GO ortalama 55 60 FPS rahat alıyordum. Fakat SSD + 8 GB DDR 2 RAM'de vardı. Diğer bileşenlere de bakmak lazım. Çağımızın güncel oyunları çok keyif vermeyebilir ama açar :) fakat Xeon olursa, Xeon çok daha performanslı olacak.

Peki Xeon'un hangi modeli daha iyi olur fiyatında uygun olursa almayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı