Foxconn g31mv/g31mv-k anakartta R7 250 ekran kartı takılır mı?

Öncelikle herkese selamlar;

Bilgisayarım biraz eski anakart modelim Foxconn g31mv/g31mv-k. bu anakartta ucuza bulduğum R7 250 ekran kartını takmak istiyorum, sizce mantıklı olur mu?

Sistem özellikerim.

Anakart: Foxconn g31mv/g31mv-k.
Ekran kartı: NVIDIA g100.
RAM: DDR2 4 GB 800 MHz.
İşlemci: Pentium E5200 Dual Core.

Ve biraz klasik bir soru ama bu ekran kartını alınca GTA V düşük ayarlar 720P oynama şanssım var mı acaba?

1- AGP arabirimli ekran kartları hariç (ki onlar öleli çok oldu) bütün kartlar uyumlu.
2- Ne kadara buldunuz o kartı?
3- İşlemciniz GTA5 gibi işlemci tüketen oyunda ekran kartınıza darboğaz yaşatır.

1- Agp arabirimli ekran kartları hariç (ki onlar öleli çok oldu) bütün kartlar uyumlu.
2- Ne kadara buldunuz o kartı?
3- Işlemciniz GTA 5 gibi işlemci tüketen oyunda ekran kartınıza darboğaz yaşatır.

Maalesef çok bütcem yok o yüzden elimdeki sistemi ufak upgaredler ile yenilemek istedim ekran kartnıı 300TL'ye buldum R7 250 2 GB.

Yani 300TL biraz fazla gibi geldi bana ama hangi ekran kartını alsanız darboğaz yapar o işlemci. Arkadaşlar konuya el atarsa benden daha bilgili olanlar :) Daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yani 300TL biraz fazla gibi geldi bana ama hangi ekran kartını alsanız darboğaz yapar o işlemci. Arkadaşlar konuya el atarsa benden daha bilgili olanlar :) daha iyi sonuç alabilirsiniz.

Yani dediğim gibi elimde falza bir bütçe yok o yüzden böyle ufak upgaredler yapıyorum elimde olsa kasayı direk çöpe atardım ama maalesef işte :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı