Foxconn G31MV-K Anakart Tabanlı Sistem Toplama

Woogglee

Decapat
Katılım
7 Aralık 2018
Mesajlar
21
Çözümler
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi FOXCONN G31MV Modelli bir anakarta sahibim.

Üzerinde kurulu olan sistem şu :

- Intel Core 2 Duo E7200 İşlemci
- ATI Redeon 3600 Series Ekran Kartı
- 3GB RAM ( 2 GB Samsung 400Mhz / 1 GB Markasız 333 MHz )
- 300W Output Power Supply

Ayrıca şunu da öğrenmek istiyorum. Forumda ilk konum hatta şu an bu konuyu açmak için üye oldum fakat öncesinde merak edip araştırarak bilgi edindiğim çok konu oldu forum sayesinde. Sorum şudur:

1333MHz 2 GB DDR2 Ram almış olsam 2 adet uyum sorunu yaşar mıyım ?( Bu konu forumda biraz karışmış her kafadan farklı bir yorum var) Bu anakart için maksimum bellek desteği kaçtır ?

Ayrıca bu kasaya takabileceğim en iyi işlemci ve ekran kartları ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın maksimum 4 GB RAM desteği var. 1333MHz, DDR2 değil DDR3'tür. Moderatör arkadaşın da sanırım düzenlerken dikkatinden kaçmış. Uyumlu olması için 1066MHz'nin altında DDR2 RAM almalısınız.

Her neyse; Aliexpress üzerinden Xeon E5450 işlemci alabilirsiniz, yanına da GTX 750 Ti alırsınız ve güncel oyunları oynatabilen bir sisteme sahip olursunuz. SSD de eklerseniz sisteminize can katarsınız. Bu arada PSU'nuzu değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Şuan elime bir arkadaşımdan Gigabyte GTX 470 Ekran kartı geçti Yeni nesil ve Monitörüm VGA olduğu için çalıştıramıyorum sanırım HDMI girişini VGA dönüştüren aparatlar işimi görür diye tahmin ediyorum eğer olursa Ekran kartı işimi görür

Aliexpress üzerinden 2 Adet A-DATA Marka 800MHz DDR2 2 GB Ram sipariş verdim ancak işlemci de bir noktada beni aydınlatmanız gerekiyor, Xeon: İş amaçlı kullanılan sistemlerde Core2 Quad oyun amaçlı diyenler var ben oyun oynuyorum iş bilgisayarım ayrı Quad mı almalıyım Xeon mu ?

Ayrıca Bu ekran kartı ile yapmak istediğim kasaya kaçlık bir PSU tavsiye edersiniz?

Yorumlarınız çok değerli şimdiden Teşekkürler...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı