Foxconn G31mv Q9400 65W sorunu

Merhaba almış olduğum Q9400 işlemciyi Foxconn G31mv anakartta taktigimda 65W hatası alıyorum. sitesinde Q9400s desteklediği yazıyor ikisi farklı işlemci mi bilgim yok ve bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birçok arkadaş destekliyor demiş, fakat desteklemiyor bu tecrübe ile sabit. Anakart P35 işlemci soketli, bizim Quad işlemciler P45, (yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin) bilgisayarcı değilim, anakart olarak güncel sistemimdeki Anakart'ı beğeniyorum Gigabyte G41m-combo, hem DDR2 hem DDR3 desteği mevcut, 8 GB RAM desteği var fazlası yok bütçeniz düşükse bu tarz bir şeye yönelebilirsiniz. 8 GB RAM ve 2 GB 256Bit DDR5 ekran kartı ile tatmin edici performans yaşarsınız, tabii yanına şu anki Quad Q9400 işlemciyi ekleyerek.

9400s 95 W TDP 9400 95 W TDP o yüzden açmıyordur.

Anakartı değiştirmen gerek.

Peki Q9400 yerine onun performansına yakın bu anakartin desteklediği bir işlemci var mı?
Hocam birçok arkadaş destekliyor demiş, fakat desteklemiyor bu tecrübe ile sabit. Anakart P35 işlemci soketli, bizim Quad işlemciler P45, (yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin) bilgisayarcı değilim, anakart olarak güncel sistemimdeki Anakart'ı beğeniyorum Gigabyte G41m-combo, hem DDR2 hem DDR3 desteği mevcut, 8 GB RAM desteği var fazlası yok bütçeniz düşükse bu tarz bir şeye yönelebilirsiniz. 8 GB RAM ve 2 GB 256Bit DDR5 ekran kartı ile tatmin edici performans yaşarsınız, tabii yanına şu anki Quad Q9400 işlemciyi ekleyerek.

Peki Q9400'ün oeformansina yakın hangi işlemciyi takabilirim bu anakartta.

bu anakartlar 4 çekirdek hiç bir işlemciyi desteklemiyor , ddr2 bi anakart , dört çekirdek amd intel hiç bir işlemci takılamaz hocam , çok bi bütce yoksa ve elinizde ekran kartı psu vs varsa 300-500 tl bandında anakart ve işlemci upgrade yapıp bi süre devam edebilirsiniz , elinizdeki sistemi söyleyin ve bütçe'yi ona göre bende tavsiye yapayım.

Bu anakartlar 4 çekirdek hiçbir işlemciyi desteklemiyor, DDR2 bir anakart, dört çekirdek AMD Intel hiçbir işlemci takılamaz hocam, çok bir bütce yoksa ve elinizde ekran kartı PSU vs varsa 300-500 TL bandında anakart ve işlemci upgrade yapıp bir süre devam edebilirsiniz, elinizdeki sistemi söyleyin ve bütçe'yi ona göre bende tavsiye yapayım.

Yardım için teşekkür ederim başka bir kart bulucaz artık tekrardan yardım için teşekkürler.

bazı sitelerde destek mevcut bazılarında değil q9400 değil de mümkünse Q6600 takar dener misiniz woltaj regülatörü nedeniyle anakartınız açmıyor olabilir

775 soket anakartlarda TDP değeri önemliydi.
Yani anakartın işlemciye.

Verdiği güç.

Peki Q9400 yerine onun performansına yakın bu anakartin desteklediği bir işlemci var mı?

Peki Q9400'ün oeformansina yakın hangi işlemciyi takabilirim bu anakartta.

E7200'e falan bakabilirsiniz.
Bazı sitelerde destek mevcut bazılarında değil Q9400 değil de mümkünse Q6600 takar dener misiniz woltaj regülatörü nedeniyle anakartınız açmıyor olabilir.

Q6600 105 W onu hiç açmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı