Epic Games Çöktü mü?

Epic Games’de sorunun sizden kaynaklanmadığından emin olduktan sonra, bilgisayarınızı ve modeminizi yeniden başlatarak sunucular yeniden kontrol edildiğinde Epic Games servers down yazısı ile karşı karşıya kalınmaktadır. Küresel çapta bir sorun olduğundan Epic Games sunucularının ilerleyen saatlerde yeniden geri gelmesi beklenmektedir.

Böyle bir haberle karşılaştım internette.

Epic Games'te sorunun sizden kaynaklanmadığından emin olduktan sonra, bilgisayarınızı ve modeminizi yeniden başlatarak sunucular yeniden kontrol edildiğinde Epic Games servers down yazısı ile karşı karşıya kalınmaktadır. Küresel çapta bir sorun olduğundan Epic Games sunucularının ilerleyen saatlerde yeniden geri gelmesi beklenmektedir.

Yapalım mı yapmayalım mı biz

Epic Games’de sorunun sizden kaynaklanmadığından emin olduktan sonra, bilgisayarınızı ve modeminizi yeniden başlatarak sunucular yeniden kontrol edildiğinde Epic Games servers down yazısı ile karşı karşıya kalınmaktadır. Küresel çapta bir sorun olduğundan Epic Games sunucularının ilerleyen saatlerde yeniden geri gelmesi beklenmektedir.

TR haber söylediği şey kişisel sorun ile alakalı olduğunu sanıyor. Çözüm değil bu dediği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı