Foxconn G31MVP/G31MXP için Ekran Kartı ve İşlemci Önerisi

Rica ederim. Takabilirsiniz tabii. Fakat Güç Kaynağınızın da yeterli olması gerekmekte.

Biraz araştırma yaptım. 750ti nin 1030 dan daha iyi bir performans sunduğunu gördüm. peki Foxconn G31MVP/G31MXP takılı olan kasaya 750ti veya 1050ti takabilir miyim? Kasam hakkında bilgim yok çünkü 8 yıl önce toplanmış bir kasaydı. üstünde yazı kalmadı. eğer önerirsen bir kasa önerir misin? fiyat olarak en fazla 150tl Işıklı felan olmasına gerek yok önemli olan içindekidir benim için.

Bu Anakart ile bu İşlemciden bal gibi de verim alabilirsin. GTX 750 Ti az güç harcayan bir kart. 300-350 Watt kaliteli bir PSU yeter de artar bile. 400 olması şart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Anakart ile bu İşlemciden bal gibi de verim alabilirsin. GTX 750 Ti az güç harcayan bir kart. 300-350 Watt kaliteli bir PSU yeter de artar bile. 400 olması şart değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

videodaki benim anakartım. o zaman önerdiğiniz Asus P5q Se2 yi alırsam daha iyi olur? overlock yapabilir ve 16gb ram takabilirim ve birkaç video izlemiştim. X5450 + 750ti ile Battlefield 1, Witcher 3,PUBG,War Thunder,Arma 3 vb oyunları sıfır kasıntı ile açabiliyordu. peki açabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı