Pro_Sandly
Hectopat
Arkadaşlar Foxconn G31MX DDR2 anakart modelime i3 işlemci uyar mı?
Hayır hocam, takabileceğiniz en stabil işlemci Quad serisi olur. İ3 serisi için en azından h55 çipsetli anakartlar kullanmalısınız. Quad yine iyidir. 4 çekirdek. 4gb 2+2 şeklinde ddr2 ram takılabilir.Arkadaşlar Foxconn G31MX DDR2 anakart modelime i3 işlemci uyar mı?
Anladım hocam. İşlemcim e6500 pentium ve 3gb ram. Bilgisayarım çok kasıyo bunun hakkında destek açtığımda cpu yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?Hayır hocam, takabileceğiniz en stabil işlemci Quad serisi olur. İ3 serisi için en azından h55 çipsetli anakartlar kullanmalısınız. Quad yine iyidir. 4 çekirdek. 4gb 2+2 şeklinde ddr2 ram takılabilir.
Teşekkürler. İşlemcim e6500 pentium ve 3gb ram. Bilgisayarım çok kasıyo bunun hakkında destek açtığımda cpu yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?Uymaz kesinlikle.
Anakartınız 775 pin işlemci destekliyor.
Yani Core 2 Duo, Core 2 Quad, modlu Xeon E5450vb. İşlemciler.
Ve i3'ler nesline göre değişik soketler ister.
1155.1150 vb.
Yazdığım gibi ben quad q9550 kullanıyorum ve ekran kartınızı da öğrenmem gerek tam birşey söylemem içinAnladım hocam. İşlemcim e6500 pentium ve 3gb ram. Bilgisayarım çok kasıyo bunun hakkında destek açtığımda cpu yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?
Teşekkürler. İşlemcim e6500 pentium ve 3gb ram. Bilgisayarım çok kasıyo bunun hakkında destek açtığımda cpu yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?
Anladım hocam. İşlemcim E6500 Pentium ve 3GB RAM. Bilgisayarım çok kasıyor bunun hakkında destek açtığımda CPU yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?
Teşekkürler. İşlemcim E6500 Pentium ve 3GB RAM. Bilgisayarım çok kasıyor bunun hakkında destek açtığımda CPU yetersiz kalıyor dediler. Bu sisteme önerebileceğin işlemci var mı?
APU sistemYazdığım gibi ben quad q9550 kullanıyorum ve ekran kartınızı da öğrenmem gerek tam birşey söylemem için
APU sistem![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.