Foxconn G31MXP anakarta SSD nasıl takılır?

• Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.295
Bilgisayar şu an yanımda değil maalesef.
Bilgisayara eriştiğiniz zaman bakmayı unutmayın. Olmazsa yeni bir SATA kablosu satın alabilirsiniz. SATA güç kablosu çok eski olanlar hariç tüm güç kaynaklarında bulunur. Çok eski olanlar dediklerim de 2000 öncesinden kalanlar.
Diski taktıktan sonra Windows 7 mi kurdunuz?
Windows 11 kullanıyorum. Performansı önemsemeyip daha çok görsel deneyimi önemseyen biriyim.

Kasanın içinde veya arkasında 2, 5"lik disk yuvaları olmalı, onu bulman gerekiyor. Fotoğraf atarsan bir bakabilirim ben de.

İdarelik olarak SSD'yi kablosuna taktım dışarıda öylece duruyor.

Dosya Ekleri

• BEA6674A-381F-4593-A176-700B2CB90220.jpeg
    BEA6674A-381F-4593-A176-700B2CB90220.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 42
DVD room benzeri bir şey var orada. Konudan bağımsız bir şey soracağım. SSD'yi taktım ve format USB'sini kasaya taktım. Boottan USB'yi seçince yükleme ekranı gelmiyor.
Kafam karıştı ya, SSD'ler HDD'ler gibi mekanik bileşenler olmadığı için öylece durmasında pek bi sorun yok da sabit olsa daha iyi olurdu. Acaba HDD üstten veya alttan vidalanmış olabilir mi? Eğer öyleyse HDD'yi söküp yerine SSD'yi takabilirsiniz.
Bu konuda emin olmasam da isoyu UEFI olarak flashladıysanız ondan ouyor olabilir diye düşünüyorum, sistem eski çünkü.

Kafam karıştı ya, SSD'ler HDD'ler gibi mekanik bileşenler olmadığı için öylece durmasında pek bir sorun yok da sabit olsa daha iyi olurdu. Acaba HDD üstten veya alttan vidalanmış olabilir mi? Eğer öyleyse HDD'yi söküp yerine SSD'yi takabilirsiniz.
Bu konuda emin olmasam da ISO'yu UEFI olarak flashladıysanız ondan ouyor olabilir diye düşünüyorum, sistem eski çünkü.

GPT olarak değil MBR olarak rufusladım. Çözemedim henüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı