Foxconn G31MXP anakartta Q9400 çalışmıyor

ArderZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar foxcong31MXP anakartlı kasama eski işlemcim yerine yeni bir Q9400 işlemci taktım fakat güç tuşuna bastığımda Power ışığı anlık çalışıyor ve sönüyor bilgisayar açılmıyor eski işlemcimi takınca sıkıntısız çalışıyor. Aynı işlemciyi farklı bir satıcıdan aldım aynı sorun olduğu için iade ettim bu işlemcide de aynı sorun oluyor lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Ek olarak bios sürümüm son sürüm.

Kasa bileşenleri: Q9400 işlemci, DDR2 2x2 4 GB 400MHz RAM, HD5450 ekran kartı, Snowman M200 CPU soğutucu, 400W platoon9259 PSU.
Eski işlemcim: Intel Pentium Dual Core E5300.
Satıcının dediğinin üzerine 400W PSU aldım yine de aynı sorun oluyor.

Son düzenleme:
BIOS güncellemesi de gerekebilir. Fakat desteği kapandığı için uygun olanı tam olarak bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Eski işlemciyi takıp BIOS Update ile çözülebilir.

BIOS güncellemesi de gerekebilir. Fakat desteği kapandığı için uygun olanı tam olarak bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir.

Hocalarım maalesef eski işlemciyi takıpen güncel BIOS'u ardından satıcının attığı modlu BIOS'u yükledim yine olmadı eski işlemcim çalışırken bu işlemciyi takınca tetik almıyor Power ışığı yanıp sönüyor bilgisayar açılmıyor.

Modlu BIOS yüklüyorlardı sanırım o işlemcileri kullanabilmek için.

Hocam denedim maalesef o da olmadı çok garip bir durum yaşıyorum şu an.
Ürünü iade ettim konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı