Foxconn G31MXP ile R7 240 Uyumlu mu?

Dosya Ekleri

• images.jpg
    images.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 353
Konu gereksiz yere uzadı. Kalp kırmaya gerek yok. Burada bitirelim. Şehit haberleri dolaşırken burada bu saçma konu üzerine yoğunlaşmak bana göre değil. Cevap verdiğime pişman oldum.

Bu nasıl bir ego bu nasıl bilgisizlik yahu. :D Birde şehit haberlerini bahane etmiş. Evet kardeşim sen burada cevap vermeyince şehitler diriliyor çok yardımın oluyor şehitlere inan bana. Yahu adam 2 yorum yukarıda 300 wat psu ile r7 240 kullanıyorum diyor ama yok beyefendi daha iyi bilir bu işleri. İki adet konu okuyup Recep Baltaş olunmuyor maalesef dostum bilgisayardan anlamayan biri varsa şu ana kadarki yorumlarına göre bu sen oluyorsun.

Bu nasıl bir ego bu nasıl bilgisizlik yahu. :D Birde şehit haberlerini bahane etmiş. Evet kardeşim sen burada cevap vermeyince şehitler diriliyor çok yardımın oluyor şehitlere inan bana. Yahu adam 2 yorum yukarıda 300 wat psu ile r7 240 kullanıyorum diyor ama yok beyefendi daha iyi bilir bu işleri. İki adet konu okuyup Recep Baltaş olunmuyor maalesef dostum bilgisayardan anlamayan biri varsa şu ana kadarki yorumlarına göre bu sen oluyorsun.
Tamam siz haklı olun. 300 Watt ile kullanın. Yorum eklemeyin yorumum üzerine.

300 nereye yeterli yahu? Bakkal mısın sen? PSU konularını bir araştır önce. Technopat PSU inceleme konularında da bu bilgiler veriliyor zaten. Neyse konu zaten PSU değil. Ekran kartı uyar mı demiş. Uyar. Nokta.
Arkadaşım sen bu kartin max tdpesini biliyormusun. 30w harcıyor bu kart. GTX 750 Ti a bile 450w 80+ PSU ile sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı