Foxconn G31MXP vs GA-G31M-ES2L

Güney Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucunda sistemime uygun olan bu iki anakartı beğendim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Çok kararsız durumdayım. Herkesin görüşünü benim için çok önemli. Teşekkürler.

Çözüm
İkiside tercih edilir fakat Gigabyte biraz daha kullanıcı dostu. Örneğin BİOS güncellemeye kalksan Foxconn ile çok uğraşırsın ama Gigabyte ile basit. Her iki anakartta elimden geçtiği için tavsiyem Gigabyte olur.
Kullandığım için söylüyorum Foxcon artık pek duyulmasada dayanıklı bir karttır sonuçta ddr2 bir kart core2 e8500 kullanıyordum mükemmel çalışıyordu.

Gigabyte olanı seçerdim. Xeon işlemciye geçecek olursam, işler daha hızlı olur diye düşünürdüm.
Teşekkür ederim görüşünüz için. Q8400 işlemcim var gayet performanslı bir ürün. İşlemci değiştirmek yerine komple sistemi değiştiricem vakti gelince. Benim şu anlık anakart değiştirmem lazım bir süre idare etmesi açısından. İkisi arasında performansı üstün olan anakart hangisi?

Kullandığım için söylüyorum Foxcon artık pek duyulmasada dayanıklı bir karttır sonuçta ddr2 bir kart core2 e8500 kullanıyordum mükemmel çalışıyordu.
Hocam bu iki ürün için satıcılarla anlaştım. Foxconn için 75 lira fiyat, Gigabyte için ise 80 lira fiyat biçtiler. Hangisini alsam bilemedim.

Hocam bu iki ürün için satıcılarla anlaştım. Foxconn için 75 lira fiyat, Gigabyte için ise 80 lira fiyat biçtiler. Hangisini alsam bilemedim.
Kart olarak bi fark yok Gigabyte sadece ismi biliniyor kötü değil tabiki ben sadece Foxcon kullandığım için bunu tavsiye ediyorum.İşlemcin de gayet güzel.

Teşekkür ederim görüşünüz için. Q8400 işlemcim var gayet performanslı bir ürün. İşlemci değiştirmek yerine komple sistemi değiştiricem vakti gelince. Benim şu anlık anakart değiştirmem lazım bir süre idare etmesi açısından. İkisi arasında performansı üstün olan anakart hangisi?
Bir süre idare etmek için ikisi de yeterli. Foxconn bellek konusunda tutarsızlık yaratabiliyor. Gigabyte olanı al.

Kart olarak bi fark yok Gigabyte sadece ismi biliniyor kötü değil tabiki ben sadece Foxcon kullandığım için bunu tavsiye ediyorum.İşlemcin de gayet güzel.
İşlemci güzel güzel olmasına da ekran kartı GT 9400 onun da değişim vakti geldi. R7 240 alabilirim. Çok iyi bir sistem olmasına gerek yok. LoL dışında oynadığım bir oyun yok zaten.
Bir süre idare etmek için ikisi de yeterli. Foxconn bellek konusunda tutarsızlık yaratabiliyor. Gigabyte olanı al.
Teşekkürler görüşünüz için. Çoğunluğun tercihi Gigabyte'den yana olduğu için bugün görüşüp halledeyim o zaman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı