Foxconn G41MXE 4 GB 1333 MHz Bellek Takma

Hakan^^

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Benim anakartım 'Foxconn G41MXE' 2GB'lik Bellek kulanıyorum. 1333Mhz'de çalısıyor. Ben 4 GB'a yükseltmek için 2 GB ram alacağım ama internette yazanlara göre birinci RAM 1333 Mhz ise ikincisi 1333 Mhz ram alırsan olmaz diyorlar. 800 Mhz al diyorlar ama DDR3 anakartım 800 mhz'lik RAM bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ve hangi akıllı arkadaş sana farklı frekansta bellek almanı söylüyor ?
Recep Bey, 4GB 1333 MHz çalısan RAM var. 2 GB'dan sıkıldım fakat sizin G41MXE için verdiğiniz BIOS'u da güncelledim ama fayda etmedi. 4 GB'ı taktığında PC'nin power ışığı yanıp sönüyor.
Bir ara hep yanıyordu ekran gelmiyordu o sıra, reset atım yine yanıp sönüyor.

4 GB'yı tek takınca pc açılmıyor power ısıgı yanıp sönüyor, Fakat 4GB bide 2GB takınca calısıor hatta 4 GB olanıda görüyor ama okumuyor resimde oldugu gibi

123a.png

Bide 2 Ram'ı takıncada açılısda bu ekran gelior;

asd11.png

RAM'LAR

asd11111.png

Tek başına 4 GB'ı tak.

BIOS günceli, sıfırlandı RAM'ler çalışıyor slotlar da çalışıyor.

Fakat 4 GB tek okumuyor. Çift RAM'i takınca da görüyor ama okumuyor.

Videoda olduğu gibi;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Foxconn G41MXE bir arkadaşta vardı. Cidden kronik sorunlarla dolu olan ve bezdiren bir anakarttır. Sorunun anakarttan olduğunu rahatça söyleyebilirim. Ama bir de bios pilini çıkarııp bir müddet bekleyip yerine takıp ondan sonra 4 GB belleği tek başına denermisiniz. Ya da yeni bir bios pili ile deneyin.

Yok Faydası bundan olabilir mi acaba Foxconn G41MXE bellek destegi listesi Benim Bellegim G-skill ama listede g-skill yok ondan olabilir mi acaba;

1.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı