Çözüldü Foxconn G41mxe anakarta BIOS'tan USB ile format atılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar Foxconn G41mxe anakartım var. Windows 10 64 Bit 2004 sürümü Rufus ile USB'ye yazdırdım ve Casper Nirvana laptopumda yapıp işe yaradığı gibi BIOS'tan USB'yi 1. seçip format atmaya ve Windows 10 yüklemeye çalıştım ama bir türlü beceremedim. Bu anakarta nasıl format atabilirim? Bulunduğum yerde format 150 TL vermek de istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Hocam anakart UEFI biçimini desteklemiyor ki. O yüzden GPT yerine MBR bölüm düzeninde yazdırıp kurmayı denemesini söyledim.
BIOS ya da MBR için UEFI bölüm düzeni her iki sistem için'de çalışıyor ayrıcalığı eski sistemi destekliyor olması, yenisini zaten çalıştırıyor. MBR veya GPT seçimi yapmadan. Fırsatınız olursa eski bir sistemde denemenizi tavsiye ederim.

Sistemimin kendisi zaten eski. Anakart Foxconn G31-MXP zaten. Denemek isterim fakat format gerektiği zaman. Temiz kurulum yapmak için ISO dosyasını yazdırırken bunu deneyeceğim. Ben sorunumu MBR ile yazdırarak çözmüştüm. GPT hata veriyordu bende.

Deneyip sonucu paylaşırsanız mutlu olurum. İyi çalışmalar.

Oldu arkadaşlar hepinize teşekkürler format attığım bilgisayarımdan yazıyorum.
@Escanor.Pride.of.Sun sorun çözülürse belirtir misiniz? Hangi cevabın doğru olduğunu da belirtebilirsiniz.
Hem dedikleriniz hem de benim bios araştırmalarım sonucunda format atabildim.Dediğiniz gibi rüfus 3.3 programı ile mrb şeklinde iso dosyasını yazdırdım ve usb ile format attım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…